A boksszal felvehetem a versenyt más küzdősportolók pl. muay thaiosok, birkózók stb ellen?
Rosszul írtam!
Egy boxoló 10 év után már mindent tud, ő már fullon van (Amennyire az ő személye lehet!)
De egy Thai Boxolónak ez lehet 15 év is a több végtag miatt.
Szóval ha egyszerre kezd a boxoló meg a thai boxoló, akkor az első 5 évben a boxoló az erősebb, az 5-10 évig egyenlő, utána a Thai Boxoló egyre jobban felülkerekedik.
Persze!
De a box az szerintem közelebb van a verekedéshez, meg ők aggresszívabbak is valamivel szerintem.
Gyerekek, azért itt nagy baromságok vannak leírva pár válaszolónál.
Fontosak a rúgások. Régebben bokszoltam, most jelenleg savatezok. Nagy előny a rúgás. Aki pedig jól rúg, az azért szépen le tud amortizálni egy ökölvívót.
K1-be is hány profi ökölvívó indult, nem olyan kevés. Mi lett belőle? Olyan k1 harcosok rúgták le őket, akik amúgy nem voltak olyan magas szintű rúgáshasználok.
Harmadik éve savatézok, és kesztyűzéskor rúgtam már le olyat aki nyolcadik éve bokszolt versenyszerűen. Ha csak kézzel akarsz küzdeni egy olyan ellen, aki kézzel és lábbal is tud harcolni, akkor nagy eséllyel veszítesz.
De mondok jobbat, egy jó birkózó (vagy combat sambós, vagy judós, vagy brazil jitsus) lezúz akármilyen bokszolót vagy thai boxolót.
Ugyanis az ökölvívással földharcos ellen még annyi esélyed sincsen, mint egy rúgóbunyós ellen. Ez volt a ringbunyó.
Hát utcán pedig az nyer aki a ravaszabb.
Egy tiszta combrugás nem elég a küzdelmet megnyerni, ahhoz 3-4 darab főleg adrenalin helyzetben.
Én jártam thai box edzésekre, csak kézzel megfogtam őket úgy hogy ők rugtak is meg térdeltek.
De viszont ha nagyon magas szintű thai boxos lett volna nem sikerült volna.
20eve thai boxolok
Nincs eselye egy boxolonak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!