Miért ennyire durván rasszisták a küzdősportolók, testépítők?
Annyira buta, általánosítás ez a kérdés, hogy nem is nagyon lehet szavakba önteni. Én kb sehol nem tapasztaltam ilyet, de pl. menj el akárhol egy boksz edzésre Pesten, csak úgy hemzsegni fog a romáktól az edzés, és egy rossz szava sincs senkinek róluk ott.
Ha egy új ember eljön hozzánk edzeni, mindig elmondom neki, hogy ami gondja, baja, öröme, bánata, gyűlölete van az életben, azt hagyja kint. A ringben és a szőnyegen tiszta fejjel gondolkodjon. Mindenkinek joga van a sporthoz, mozgáshoz. Legyen az cigány, zsidó vagy magyar, ha van kitartása és fejlődni akar én foglalkozni fogok vele. Az, hogy az életben mit gondolok, mik a nézeteim, az edzésen történteket nem befolyásolják, és akiben van annyi, hogy edzésekre rendszeresen lejárjon, fegyelmezetten kövesse az útmutatásom, azért az életben is kiállok, legyen az cigány, zsidó vagy magyar, még akkor is, ha alapvetően nem szimpatizálok a cigányokkal.
Akik edzőket én ismerek, azok ugyanígy nem viszik be az edzésekre a világnézeteiket, sőt kifejezetten elítélik ha edzésen erről szó esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!