Kezdő íjásznak milyen íjat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Én ezt néztem ki magamnak:
Szerintetek ez mennyire jó és egy ilyen íj aktív használat mellett kibírja 2-3 évig?
Ha nem jó és tudtok jobbat 15-20E között akkor linkeljétek nyugodtan. Előre is köszönöm!
2016. dec. 11. 21:46
1/1 Csiß válasza:
Szerintem még spórolj kicsit és vegyél egy normális laminált íjat.40 körül már egész jókat lehet kapni.Valamint lehetőleg ne interneten vásárold meg.Sétálj be egy íjász boltba és próbálj ki párat.Mindenkinek más esik kézre és más erősségű íj kell.Ezt sajnos a neten nem fogod kitapasztalni.Ha Budapesti vagy (vagy van lehetőséged Budapestre menni) akkor tudom javasolni a Csodaszarvas Íjászbarlang nevű üzletet.Vannak műgyanta íjaik abban az árkategóriában is amit te adtál meg.Van kipróbálási lehetőség,van pálya,ingyenesen elmagyarázzák az alapokat ha kéred. Itt olvashatsz róluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!