Melyik görkorcsolyát ajánlanátok ezek közül?
Jégkorcsolyázni tudok, meg görkoriztam is régen még kiskoromban, szóval annyira kezdőnek nem mondanám magam. Mindhármat felpróbáltam és mentem velük. Az elsővel nagyon könnyen tudtam menni, fékezni. A másodikkal kicsit nehezebben fékeztem de az is jó volt. A harmadikkal volt a legkönnyebb fékezni, csak az kicsit drága. Hobbiként koriznék vele szabadidőmben hosszabb sima aszfalton. Melyiket lenne érdemes megvenni, ami tartós, jó minőségű?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Az összes Filát nyugodtan veheted, de az Oxelót is, jó minőségűek. Az Oxelo Fit 5 (második a listádon) kifejezetten egy jó korcsolya (nemrég vettem egy ilyet) (amúgy Filám van). Én ezt venném.
Csuklóvédőt mindenképpen vegyél és anélkül soha ne indulj el! Térd- könyökvédő nem fontosak (ám a sisak életet menthet); de a csuklóvédő nagyon kell. Fontossági sorrendben: csuklóvédő, sisak, esetleg kezdetben térdvédő de ez utóbbi tényleg nem annyira lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!