Roller ügyben szeretnék segítséget kérni. Kaphatok?
Toldysport FlexPro-t néztük ki a párommal. Felnőttek vagyunk /80kg alatt/ a pilisi parkerdőben van sok bitumetes út,azt szeretnénk meghódítani.
Ár-értékarány számít, a decatlonba hasonló 30ezer.
Köszönöm ha tudtok segíteni
Köszi...de akkor milyen lenne jó?
A pilisi parkerdőben olyan út van,mint bárhol máshol, akár egy bicikli út,vagy autó út csak keskenyebb.
Hidd el nekem, rollereztem eleget a varosban ilyen rolleren. Gumikerek, lengescsillapitas nelkul egy viakoloros burkolat vagy egy kicsit is rucskosebb aszfalt (ertsd: autout) szetrazza a gerincedet, a csuklodat, valladat, terdedet, mindent, a legkisebb gorongy, agdarab kitepi a kezedbol a kormanyt ami ettol keresztbe fordul es akkorat esel, mint az olajto. 'Terepre' nem-osszehajthatos, merev vazas, felfujhato kereku es normalis fekekkel ellatott roller kell. Az emelkedokon rollerezni kifejezetten faraszto, rosszabb mint gyalog.
[link] - mint lathatod, nem a 13e forintos kategoria...
Ezen gondolkodunk /persze láttam 100e szupercsodát..
vagy:
Erre 2év garancia van.
Olyan jó lenne...Szerinted,mondom nem száguldoznánk /pl:műtötték a gerincemet ,szóval ésszel mennénk az tuti
'...olyan jo lenne' - ne haragudj, de hany eves vagy...? Nehezen hiszem hogy felnott ember ennyire ne akarja megerteni, hogy hulyeseget akar csinalni es hiaba hogy annyira, de annyira szeretne, az attol meg hulyeseg marad.
A tomor- es kiskereku rollerek NEM terepre valok, pont.
Tudod mit, vedd meg, taknyolj a paroddal egyutt akkorat hogy a fejetek zugjon tole es csillagokat lassatok, akkor majd elhiszed hogy a varosi roller nem tereproller.
Nos,megvettük a Toldysport rollert, elől hátul lengéscsillapító, tárcsafékes 200mm kerekek. Már ki is próbáltuk és nagyon jó volt /pedig esett is.
Elég idősek vagyunk, megtehetjük hogy örüljünk még az Életnek, gyermekeink is már felnóttek. Addig élvezzük míg tudjuk,mi nem vagyunk savanyú emberek még a bajaink ellenére sem. Eddigi életünkben túráztunk,sátoroztunk ,Kinizsin is voltunk.
Nekem 5xműtötték a gerincemet,páromnak most lett egy olyan betegsége ami nagyon komoly. Hidd el vigyázunk magunkra / aszfalton megyünk a parkerdőben és ésszel elhiheted.
Örülünk,hogy tudunk örülni a bajaink ellenére.
...és igen,sokat nevetünk és ott van bennünk a gyerek ,csak így lehet jól élni.
Amúgy köszi a tanácsot ,nem felejtjük el. Óvatosak leszünk,másként nem is menne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!