Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hervis X-Fact extreme pro Mi...

Hervis X-Fact extreme pro Mi a véleményetek a bringáról? Van ilyen valakinek?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalatokat,értelmes válaszokat kérnék. Köszi...

2010. ápr. 30. 15:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát ebben az árkategóriában ezt találtam a legjobbnak.

Egy év alatt biztos kijönnek a hibái,1 év garancia van rá,a vázra 15.

Ha teheted vegyél drágábbat,jobbat,tudom milyen árak vannak. Én meg vagyok elégedve vele,megfelel az igényeimnek.

2010. máj. 25. 13:45
 12/22 anonim válasza:
A hervis honlapján leírja milyen márkájú és típusú a fék, a váltó a teló. Ha ezekre rákeresel a neten befog hozni kerékpárokat is amelyek ezek egy részével vannak felszerelve. Én nem 60.000ft ért hanem jóval 100.000ft felett. Én nagyon szeretem eddig kb 70km-t mentem vele. De semmi hiba. Csak jól kell beállítani
2010. máj. 26. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Én tavaly vettem ilyen bringát. Tök ugyan ilyen, csak akkor még egy kicsit más festéssel adták. Szintén a Hervisben vettem, amikor volt egy akció, így egész olcsón jutottam hozzá.

Fékeket váltót természetes, hogy időnként állítani kell. Főleg amíg új a cucc. A bovdenek is nyúlnak még valamennyit.

Egyébként megtettem vele több, mint 500km-t, de eddig semmi baja nem volt, pedig kb 100kiló vagyok. Én könnyű terepen, földúton, meg városban is használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, az árát szerintem nagyon megérte.

2010. jún. 8. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Most nézem az árát! Jól felvitték!!! Igaz akció volt, de én még egy 20-assal olcsóbban vettem. Így azt mondom, hogy még jobban megérte.
2010. jún. 8. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja, ami még eszembe jutott, hogy nekem egyedül a gyári markolata nem tetszett. Kb 10km után is vízhólyagosra törte a tenyeremet. Ezt rögtön kicseréltem egy puhább és jobban kézreállóra.
2010. jún. 8. 15:33
 16/22 anonim válasza:
Hali! Én ma vettem egyet a hervisbe.Nagyon jó áron vettem meg 60.000-ból lejött 20% így 48.000 lett.Sajnos ma esős nap volt de sebaj kimentem vele és nagyon jóóó.Én csak ajánlani tudom
2010. szept. 26. 22:10
 17/22 anonim ***** válasza:

06-08 15:33 vagyok.

Még mindig semmi baja a gépnek, pedig a nyáron nem kevés km-t tettem meg vele. Valami néha nagy ritkán picit nyikorog, de nem tudom honnan jön a hang. Az biztos, hogy nem a hajtásból, nem a kerekektől és nem a teleszkópból. Főleg rázós úton csinálja. Talán mintha az ülés rögzítéstől jönne.

Egyébként én üzembe helyezéssel együtt 44 körül vettem még tavaly.

2010. szept. 27. 08:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Ismét én.

Igen, az ülés nyikorgott. Közben két szezon után annyi baja lett a gépnek, hogy a hajtástengely eléggé kotyog. A napokban viszem a szervizbe (Hervis) csapágycserére, mert eléggé zavar a dolog.

2011. ápr. 8. 11:02
 19/22 anonim válasza:
A teleszkópot, és a nyerget vágd ki belőle a kukába! Én nekem Manitou Axel Platinum Air 800-asom van, 10k-ért vettem, és sokkal jobb!!! Ja de ha magad akarod lecserélni a telőt, akkor készülj fel, hogy flexet fogsz használni! Ugyanis az a sz'r amire "blablabla system inside" van írva, azt a büdös életbe nem szeded le... jóhogy mellettem éppen építkezés van, mert le tudták nekem vágni, aztán veszel egy jobbat... de én megbántam, a Magellan sokkal jobb..
2011. máj. 12. 20:49
 20/22 anonim válasza:

Szia

Nekem kb fél éve van meg.

Nekem a láncom hamar megnyúlt, ki kellett belőle szednem 3 szemet. A váltó is elég rossz, ha rendesen be van állítva, akkor se vmi jó.:D A teleszkóp(Suntour M3000) egy igazi katasztrófa. Járdáról lejövet lekoppan.-.- Komolyan egy merev többet ér. A pedál gyenge müanyag szar. A meghajtás szintén gagyi.A fékek viszont meglepően jók. A gumik rettentő gyengék és rossz a tapadásuk.

Igazából ez a bicikli átmenet a városi szaladgálós és a dirt bicajok között. Magyarán egyik szempontbol sem alakít nagyot. Ennyi pénzért én azt mondom vegyél használtba egy jobbat. (Ajánlom neked a testbike.hu-t)

Összegzésben ez is egy áruházi drága szar.

Egyedüli pozitívumok a felnik és a váz.

Én amint lehetett vettem egy használhatóbb gépet.

2011. máj. 18. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!