Hervis X-Fact extreme pro Mi a véleményetek a bringáról? Van ilyen valakinek?
Hát ebben az árkategóriában ezt találtam a legjobbnak.
Egy év alatt biztos kijönnek a hibái,1 év garancia van rá,a vázra 15.
Ha teheted vegyél drágábbat,jobbat,tudom milyen árak vannak. Én meg vagyok elégedve vele,megfelel az igényeimnek.
Én tavaly vettem ilyen bringát. Tök ugyan ilyen, csak akkor még egy kicsit más festéssel adták. Szintén a Hervisben vettem, amikor volt egy akció, így egész olcsón jutottam hozzá.
Fékeket váltót természetes, hogy időnként állítani kell. Főleg amíg új a cucc. A bovdenek is nyúlnak még valamennyit.
Egyébként megtettem vele több, mint 500km-t, de eddig semmi baja nem volt, pedig kb 100kiló vagyok. Én könnyű terepen, földúton, meg városban is használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, az árát szerintem nagyon megérte.
06-08 15:33 vagyok.
Még mindig semmi baja a gépnek, pedig a nyáron nem kevés km-t tettem meg vele. Valami néha nagy ritkán picit nyikorog, de nem tudom honnan jön a hang. Az biztos, hogy nem a hajtásból, nem a kerekektől és nem a teleszkópból. Főleg rázós úton csinálja. Talán mintha az ülés rögzítéstől jönne.
Egyébként én üzembe helyezéssel együtt 44 körül vettem még tavaly.
Ismét én.
Igen, az ülés nyikorgott. Közben két szezon után annyi baja lett a gépnek, hogy a hajtástengely eléggé kotyog. A napokban viszem a szervizbe (Hervis) csapágycserére, mert eléggé zavar a dolog.
Szia
Nekem kb fél éve van meg.
Nekem a láncom hamar megnyúlt, ki kellett belőle szednem 3 szemet. A váltó is elég rossz, ha rendesen be van állítva, akkor se vmi jó.:D A teleszkóp(Suntour M3000) egy igazi katasztrófa. Járdáról lejövet lekoppan.-.- Komolyan egy merev többet ér. A pedál gyenge müanyag szar. A meghajtás szintén gagyi.A fékek viszont meglepően jók. A gumik rettentő gyengék és rossz a tapadásuk.
Igazából ez a bicikli átmenet a városi szaladgálós és a dirt bicajok között. Magyarán egyik szempontbol sem alakít nagyot. Ennyi pénzért én azt mondom vegyél használtba egy jobbat. (Ajánlom neked a testbike.hu-t)
Összegzésben ez is egy áruházi drága szar.
Egyedüli pozitívumok a felnik és a váz.
Én amint lehetett vettem egy használhatóbb gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!