Mi a véleményetek az Extreme Digital online áruházzal?
Sziasztok!
Mit hallottatok/tapasztatlatok az Extreme Digital nevű boltról? Jövő tanévtől egyetemre szeretnék menni, ehhez pedig szükségem lenne egy laptopra. Őket néztem ki magamnak, de amikor megnéztem a boltról a véleményeket, a neten, más oldalakon, akkor a kritikák fele körülbelül negatív volt. Ez szerintem egy bolt esetében nagyon magas. Mit hallottatok róluk? Vagy ha őket nem, akkor melyik boltot ajánlanátok laptop vásárlásra?
Köszönöm előre is!
Ki hol nézi, ez éppen 7000 vélemény:
Én többször rendeltem náluk, eddig nem volt semmi gond (garanciáról nem tudok mesélni, mert még nem romlott el semmi...lekopogom), külön pozitívum hogy az inmedio/relay átvételi pontján megkapom a cuccot, nem kell a futárt lesni.
Én anno rendeltem a pixmániától is (pofátlanul olcsó projektort ajánlottak), na attól paráztam rendesen, de nem volt semmi gond, és azóta is működik, hál istennek.
Köszönöm a válaszokat!
Utánanéztem, és a kritikákat amiket olvastam 2006-2009 között írták többnyire.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!