Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki nyerne bunyóban? Egy...

Ki nyerne bunyóban? Egy hobbista bokszoló vagy egy balhés, verekedős, dohányzó, alkoholista utcai gyerek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 21:50
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Én nem is ismerem őt,csak hallottam róla és gyűlölöm a fajtáját,mert engem kiskoromban ilyenek csesztettek
2016. okt. 31. 16:53
 22/37 heil cézár válasza:
100%

Én a balhés csávóra tennék mindenképpen. A leírtak alapján nyilvánvalóan jobban tud a 'valóságban' verekedni, mint egy, főleg hobbista bokszoló, aki a box szabályai között verekszik. Az, hogy tudsz boxolni, nem azt jelenti, hogy az utcán le tudsz csapni akármilyen májert, aki évek óta balhézik, és sokkal több valódi bunyót élt meg mint te. Ráadásul az ilyenek nem egyedül járnak, hanem falkában, szóval számolnod kell a haverjaival is, ha neadjisten sikerül egyedül elkapnod és valami csoda folytán megverned, rádszállnak. Ja is fegyvere is simán lehet az ilyesféle embereknek. Mi van ha kiránt egy boxert/kést/viperát/bicikliláncot, esetleg egy pisztolyt? Akkor meg vagy b*szva kábé.

Az hogy dohányzik meg iszik, az nem sokat számít. Ha jobban bírja a piát, és még ha akkor is van benne rendesen, amikor összeakaszkodol vele, lehet, hogy még szarabbul is jössz ki, mert a pia bátorságot ad, és tompítja is a fájdalmat, és lehet, hogy meg se érzi, ha betöröd az orrát 3x.

Az meg hogy a boksznak nincs hátránya? Kérlek... hol élsz? Laikusként is megmondom, hogy egy stabil álláson kívül semmit sem tud felmutatni védelemként derékon alul egy bokszos. Ha meg földharcra kerül a sor, vagy birkózásra, olyan leszel, mint a partra vetett hal. De biztos vagyok benne, hogy még jópár van.

A keresztapám és a testvére is ilyen utcai bunyósok voltak fiatal korukban, ők sok infóval szolgálhatnának. Pl volt, hogy fekete öves karatést ütött le pillalatok alatt.

Egyszóval. Nagy valószínűséggel bukta lenne.

2016. nov. 5. 03:11
 23/37 anonim ***** válasza:

De bírom amikor a fotelban ülős szájhősök lehordják azt aki csinál valamit!

Hiába van havi egy bunyója, a bokszoló meg hetente eddz 2-3 órát legalább!

Jobb kondi, erő, és teknika!

Az utca bunyósnak csak a mentalítása előny!

Meg attól hogy bokszoló, lehet aggresszív!

Én pl még a torkod is átharapom ha kell :D

Meg az ütőerejük is nagy, szóval símán lehet 1 ütés!

A kamu "mestereket" meg ne keverjük a harcosokkal!

2016. nov. 5. 10:33
 24/37 anonim ***** válasza:
Nagy igazsàgot írtál le, viszont a mentális előny sokszor mindennél többet ér...
2016. nov. 5. 11:32
 25/37 heil cézár válasza:
100%

Látszik, hogy a huszonhármas nem élt meg komoly bunyókat. Heti 2-3 órát nem neveznék 'kemény' edzésnek, és ez nem elég olyasvalakivel szemben, aki pl minden másnap bunyózik, balhézik. Gyakran havi egy valódi bunyó többet ér, ha valódi balhéra kerül a sor, mint hetente 3 edzés nyugiban, rendezett körülmények és szabályok között. Meg hogy a bokszolónak jobb a fizikuma...a bunyósok is szoktak kondiba járni, nem csak a bokszolók. A bokszos technikával meg nem sokra mész az utcán, ha komoly szarban vagy, és nem babra megy a játék, hanem tényleg benne van a pakliban rendesen, hogy esetleg meg is halhatsz, rommá vernek, vagy egy életre megnyomorodhatsz. A legtöbb ilyen 'martial art'-os csávó elfelejt azonnal mindent, amint ilyen szituációba kerül.

Egyébként az ilyen szituációkban legjobb tanács, amit tudok adni, hogy te üss először mindig.

2016. nov. 5. 15:26
 26/37 anonim ***** válasza:
Miért nem érne semmit ?
2016. nov. 5. 15:34
 27/37 anonim ***** válasza:
Bírom ezt, semmi nem ér semmit a sérthetetlen utcai majmok ellen, mintha istenek volnának . .
2016. nov. 5. 15:35
 28/37 heil cézár válasza:
Persze jobb a semminél, de az 'utcai' bunyókban nyilvánvalóan a balhés csávó van előnyben. A ringben meg természetesen a bokszer. Egy profi súlyemelő sem tud megverni egy profi szkanderost szkanerban (vice versa). Pedig mindketten jól csinálják azt, amit csinálnak
2016. nov. 5. 19:55
 29/37 anonim ***** válasza:

De most azért mert valaki meg akar tanulni bunyózni nem szenteli az életét a balhénak!

Melyik az egyszerűbb ? Heti 3 boksz, ahol még jól is érzed magad, vagy hogy kockáztatod az életed ?

90% hogy börtönbe, vagy a temetőbe kerülsz, de minimum lelkileg-testileg sérült leszel!

Ezzel szemben ha jársz egy heti 3 edzést attól jól érzed magad, lehet családod, barátaid, karriered!

Mind kettővel jó harcos lehetsz, de az élet minőség már nem ugyanaz! (a box csak példa itt)

2016. nov. 5. 20:17
 30/37 heil cézár válasza:
Én egy szóval sem mondtam, hogy támogatom, vagy istenítem ezt az életstílust, mert könnyen tönkreteheti és felemésztheti az életed, egyszerűen a kérdező kérdésére válaszoltam, mivel van belátásom a témába (olvasd:fent). Valószínűleg össze akar verekedni egy ilyen csávóval, ami egyáltalán nem jó ötlet (okok:lásd fent).
2016. nov. 5. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!