A leírás alapján egyetértetek abban, hogy az illető vagy bokszolt, vagy bokszoló, avagy köze van a küzdősportokhoz?
Az egyik budapesti pláza mozijánál álltunk sorba, volt egy vékony olyan 75 kg, 25 év körüli tag, meg a barátnője.
Előttük állt három 30-as nagyobb darab melák, nem mondom,hogy kigyúrtak, de nagydarabok voltak.(meg velük két hasonló korú nő)
Nem figyeltem, de egyszer csak hallom,hogy a vékonyabb kiabál az egyikkel,hogy kérjél bocsánatot.
A következő jelenet egyik percről a másikra az volt,hogy a vékonyabb két olyat lezavart a meláknak,hogy én is meglepődtem.Eközben folyamatosan mozgásban volt, és mind a két ütése a hang alapján igazi bomba volt, nagyon betaláltak.
A nagydarab viszont elkapta, és rávetődött, mindkettő a földre esett, ott talán kapott egyet a vékonyabb is, meg vérzett is az orra, de lehet,hogy az az eséstől.Ekkora már többen közbeavatkoztak, és futottak a biztonságiak is.
Már közéjük álltak, amikor még a vékonyabbik a vállak felett átütve harmadszor is belecsördített a hegyomlás arcába, bár ez már valamivel erőtlenebb volt, de még ez is olyan,hogy örülök,hogy nem én kaptam.
Az egész durván 30 másodperc lehetett, a nagydarab tagnak később láttam,hogy jegelik az arcát, meg tele volt zúzódásokkal az arca, az másnapra biztos lilul.
A haverom, akivel végignéztük azt mondja,hogy szerinte egyik sem tudott verekedni, meg,hogy senki nem lett kiütve az nem igazi, egy bokszoló kitütötte volna.De szerintem ez baromság, én lehet kidőltem volna ezektől az ütésektől, eleve nézzük,hogy az egyik jó 100 kg a másik meg 75, egy ekkora ember nem egyszerű ledönteni.
Meg ha tényleg nem tud verekedni, mekkora szerencse kell,hogy 3x is tökéletes ívben a másik arcába csapjon anélkül,hogy ő viszont megkapná?Mert a 3 ütése mindannyiszor reakció nélkül maradt, a mamlasz meg rávetődött, ha a akkor eltud lépni előle, szinte biztos,hogy sérülés nélkül megússza, mert addigra annyian közbeavatkoztak.
Tudom,ezt látni kellett volna, így nehéz, de most tényleg a leírtak alapján, szerintetek lehet,hogy egy nulla küzdősporttudású ember ekkora szerencsével járjon mint ez a 75 kg-os tag?
Ha profi ökölvívó lett volna, az első ütése is ko lett volna.
Azt el tudom képzelni, hogy amatőr szinten boxol egy 3-4 éve.z
De hogy ütne már ki egy akkora embert?
Ha azonos súlyban vannak talán, de a 100 kg az 100kg, a 75 meg 75.
Egyébként csak az egyik ellen harcolt a más kettő csak nézett, aztán ők avatkoztak közbe elsőként.
"Ha azonos súlyban vannak talán, de a 100 kg az 100kg, a 75 meg 75."
A kis súlycsoportokban gyakran vannak nagyobb ütők is, aminek egyszerű az oka: F = m*a. Mivel általában gyorsabbak, így az erő nem lesz kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!