Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehet belőlem jó bokszoló, ha...

Lehet belőlem jó bokszoló, ha csak kevés edzésre tudok járni?

Figyelt kérdés
Nálunk sajnos nincsen bokszedzés,el kell utaznom a másik városba.A bokszon nincs havi tagdíj,alkalmi van.Diákbérletet meg nem kapok a buszra.Így drága.Nem maga a boksz az,hanem így a buszköltséggel együtt.Csak heti egyszer tudok eljárni,néha kétszer.Lehetek így jó bokszoló?Eddig kb.8 edzésen vettem részt.Sparringoltam olyannal,aki már régebb óta bokszol és többször sikerült belharcot kezdeményeznem.TUlajdonképpen én irányítottam.

2015. febr. 15. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ha a 8. edzésen már sparringoltok, akkor valószínűleg alapjáraton is egy "nagyon" színvonalas edzőről lehet szó.
2015. febr. 15. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
esélyed sincs. nem hiába kaptad azt az edzőpartnert, nyilván az edző tudta, hogy normális és nem veri szét a kezdőket. lazán elpötyögött veled, nyilván le tudott volna verni, mint vak a poharat. csak hagyott hogy próbálkozz.
2015. febr. 15. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
nem unod még, hogy ugyan azt a kérdést teszed fel nyolcvanadjára?
2015. febr. 15. 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Már az első edzéstől kéne mennie a bunyónak. A lényeg, hogy legalább heti 1x tudj bunyózni, hogy gyakorold a küzdelmet. Nézd ki, hogy ki a rafkós, trükkös gyerek aztán azzal bunyózz. Váltogathatod az ellenfeleket is. Például egyszer bunyózz gyorsabb gyerekkel, máskor egy erőssel, aztán egy rakkolóssal. A rakkolós olyan mint az erőbunyós, csak többet üt és valamivel gyorsabb. Otthonra vegyél majd bokszzsákot, ugrókötelet és erősíteni otthon is lehet.
2015. febr. 15. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja és ki is ütheted őket, nem kell fosni. Próbálhatsz szurkálgatni, elhajolni, eltáncolni is. Nem kell kímélni senkit, de azért ne öld meg. Csak keményen.
2015. febr. 15. 21:50
 6/13 aikiboxer ***** válasza:
Heti 3 edzésnél kezdődik a rendes edzés. A 2 már nagyon alsó határ. De az 1 is több, mint a semmi.
2015. febr. 15. 23:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, örülj, hogy járhatsz. Mikor én gyerek voltam csak egy helyen volt boksz ahol laktam, aztán az edző meg csak azokkal foglalkozott akiket versenyre küldözgetett. L¤szarta azt is, hogy a zsákot a tartó emberrel együtt repítettem. Mondjuk arra jó volt, hogy nagyjából megtanultam ütni. Érdemes amúgy edzeni mellette például Fegyencedzést vagy erőedzést, mert ahogy tanulod az ütések dinamikáját meg nagy súlyokkal dolgozol, úgy leszel egyre robbanékonyabb, egyre nagyobbat fogsz ütni. Én már ha poénból meglököm valakinek a vállát, akkor is jajveszékel, hogy ne ilyen erősen.
2015. febr. 16. 21:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Van itthon bokszzsákon.AZ edző azt mondta,hogy jól megy nekem.De akkor ne álmodjak arról,hogy elmehessek egy bokszversenyre?
2015. febr. 16. 21:50
 9/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2015. febr. 16. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:

DE IGENIS ÁLMODHATSZ!

"Impossible is nothing"

"A lehetetlen nem létezik".

(Muhammad Ali)

2015. febr. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!