Ki nyerne bunyóban? Egy hobbista bokszoló vagy egy balhés, verekedős, dohányzó, alkoholista utcai gyerek?
Ez hülyeség, miért ne járna ?
Egy versenyző jár le 3-5 alkalommal, attól hogy ő nem versenyez miért ne járhatna le 3-szor ?
Pl Aiki is lejár 3-szor tuti, közbrn vagy 40 éves.
De pl mivan ha imádja a boxot valaki, de mondjuk szombatonként mikor lennének a versenyek mindig dolga van ezért nem tud versenyezni, de közben meg hétköznap lemegy vagy 4-5 edzésre.
Ő is hobbi bokszoló, mert nem versenyez, de attól miért ne járhatna le 3-szor ?
Ez olyan mintha azt mondanám hogy nem vagy fent te a gyakorin 1 óránál többet, mert nem vagy moderátor, közben meg 10 órát fent vagy egy nap, attól még nem vagy moderátor!
"A boksznak nincsenek hátrányai"
Sok szánalmas hátránya van. Nincs védelme, nem tud rúgni, de az ellen védekezni sem, nem tud fogni, csavarni, fogást bontani, dobni, nincsenek edzve csontozatilag, az egyik legnagyobb fegyverét, a lábát képtelen védeni, nincsenek védekező kéztechnikái, a harcnak csak egyetlen egy fázisában képes harcolni, de annak is csak egy kisebb részét, az ütést képviseli.
Szóval rengeteg hátránya van és mindegyik hatalmas. De, mint mondtam, ezt egy átlag polgár nem tudja kihasználni.
Azért ennyire nem súlyos, egy nagyon jó alapot ad az ökölvívás amire lehet építeni. Ettől függetlenül megverhetnek egy hobbista bokszolót, sőt még egy profit is.
De ahhoz, hogy egy alkeszt leüss nem kell bokszedzésre járni, elég egy nagyot ütni.
De van egy gyerek,aki már kiskorától fogva balhés volt,suliban us verekedett,megvert másokat,a középsulit us úgy jezdte,hogy elvitetett egy gyereket a mentővel,meg ott is sokat bunyózott.Úgy szívja a bagót,mi t más a levegőt.
Én erőemelő vagyok és hobbiszinten,kardiózásként eljárok heti 1-2x bokszolni.A távolság miatt nem tudom megoldani rendszeresen.Alkoholt,cigit egyáltalán nem fogyasztok.Akkor valószínűleg én megverném?
Minek akarod megverni? Azzal ugyanolyan leszel, mint ő.
Ha erősebb vagy, erőemeléssel, súlyemeléssel foglalkozol, akkor úgyis megvernéd, mert erősebb vagy, nem lenne ellenfél. Kár az ilyen "keménylegényekre" az időt pazarolni. Majd elintézi a drog, a cigi meg a pia.
A kérdés egyoldalú, és látszik hogy te csak megerősítést vársz a tömegtől.
Ha jól sejtem a "hobbista bokszoló" alatt magadat érted, míg a "balhés, verekedős, dohányzó, alkoholista utcai gyerek" alatt pedig valakit akit utálsz. Ha a leírtak alapján döntök, akkor természetesen a ""bokszoló"" győzne. De nem vagyok olyan naív hogy elhiggyek mindent amit írsz. Szóval a válaszom az hogy: nem tudom, verjétek agyon egymást.
Ha minden jól megy, akkor a társadalom megszabadul 2 primitív ősembertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!