A wing tsun (wing chun, wing tzun. Stb) kungfu és az aikido technikái működnek a valóságban?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit meseszerűnek tűnik.2016. okt. 24. 16:59
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsó ! Ez azért egyáltalán nem igaz így. Működnek a technikák, csak gyakorolni kell, ugyanúgy ki kell sparringolni, mint egy ütést. Maximum a laikusoknak tűnhet meseszerűnek.
12/14 anonim válasza:
Megnéztem a videót köszönöm. Igazából ez nyilván csak egy nézet, amit én az előbb írtam saját vélemény nem szentírás. Én a videóban úgy láttam, hogy közelharcban vannak, és a srác nem indít el ütést, hanem csak lökdösi, próbálja provokálni, ezért tudta alkalmazni a technikáját, ami tényleg szép volt, szépen a földre vitte, de ahogy írtam az előző komentben, ezek látványosak szépek, de ha ütésből indul és van benne erő, nagyon nehéz alkalmazni és elkapni a csuklót és kitekerni valahogy. De nyilván elfogult voltam a muay tahi-al kapcsolatban, mert ezzel küzdősporttal szimpatizálok már egy ideje. Lényeg, ha gond van fussunk el ha tudunk, ahogyan a betegségeket is, úgy a balhékat is jobb megelőzni, fő a mozgás hajrá mindenkinek.
13/14 anonim válasza:
Igen, mondjuk a legtöbb bunyó így kezdődik. Olyan nagyon ritkán van hogy plekniből leütnek. Az ellen nem is lehet védeleznim
14/14 Ortilio válasza:
Szerintem vannak bennük használható elemek, ám érdemes más full kontakt edzésekre is járni, hogy tudd mi az amit hasznosítani tudsz és mi az amit nem.
Különben egy csodás álomvilágban fogsz éveket eltölteni és hatalmasat nézni, amikor valaki ebből felébreszt :)
Hamis önbizalmat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!