A zsákolás növeli az ütőképességet?
Figyelt kérdés
A zsákolás boxon jó teknikával növeli a tudást, vagy csak a sparring ?2016. okt. 3. 20:17
1/5 anonim válasza:
Teljesen más a kettő. A sparring azért kell, hogy tudd kezelni a stresszhelyzetet és megtanuld élesben használni a technikákat, a zsák és az egyéb segédeszközök azért vannak, hogy növeld a képességeid (állóképesség, ütés erő/gyorsaság...stb...).
2/5 anonim válasza:
Sűrített levegő első értelmes és helytálló válasza a kategóriában.Azt hiszem kijár ez most neked [link] Mi történt,hogy most nem direkt az ellentétét írtad a helytálló válasznak ahogy szoktad?
3/5 anonim válasza:
Igen, növeli az ütőképességed, mert gyakorlod a technikát.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkitől!
2016. okt. 4. 20:11
5/5 anonim válasza:
Köszönöm, kettes! Bár én mindig a valóságról beszélek, ezért nem egyezhet a nézetünk mindig. :) Gondolom te a ringben vagy tapasztalt és azzal foglalkozol, én meg a valós harccal vagyok tapasztalt és azzal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!