Ha (parkouroznák) pécsen felmásznék egy házteteéjre onnan ugrálnék tovább tovább tovább. mondjuk maximum 10 percet töltenék fent egy 10 emeletesen hány százalék az esély arra hogy elkapnak a rendőrök?
Figyelt kérdés
17/F felfügeszettem van és nagyon szeretek parkourozni. van pár hely amit kinéztem hogy átugrani stb pécsen hát 10 emeletesek stb tehát viszonylag forgalams helyen. NEM AKAROK SEMMIT KIRABOLNI ÉS TÖNKRE TENNI SE AMENNYIRE LEHET VIGYÁZOK A HELYSZÍNRE de hány százalék az esély arra ha maximum 10 percet vagyok fent hogy oda jönnek a rendőrök? nem a legszélén lennék leginkább hanem inkább a közepe felé tehát ahol nem annyira látnak.2016. szept. 21. 21:15
1/7 anonim válasza:
Amennyiben magánlaksértést, vagy betörést nem követsz el, abban az esetben akkor sincs semmi ha elkapnak a rendőrök miközben veszélyezteted az életedet...
2/7 A kérdező kommentje:
ez most komoly???? egy 10 emeletesre lazán felmászhatok??? ha feltudok???
2016. szept. 22. 13:01
3/7 anonim válasza:
Ha valaki rádhívja a rendőröket azért mert fent vagy a tetőn, nagy valószínűséggel kiröhögik a hívót. Ha pedig maga a rendőr lát meg fent akkor is csak max lehív és kapsz egy ejnye-bejnyét. A gond akkor van ha valaki úgy hívja rád, mintha éppen kirabolni vagy rongálni készülnél az épületet. De ennek kevés az esélye.
4/7 A kérdező kommentje:
nah és ha bemegyek egy idegen lépcsőházba és a lakok észre veszik hogy idegen vagyok és még hogy ráadásul a létrán ki is akarok jutni a tetőre? akkor történhet valami gond?
2016. szept. 24. 16:40
5/7 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, mit csinálsz.
6/7 anonim válasza:
Szerinted 1 nem ott lakó ember sem fordul meg napjában egy lépcsőházban?
7/7 anonim válasza:
De azt tudod, ha 1et hibázol, meghalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!