Azt szeretném meg kérdezni hogy miért van az hogy nem merek odameni egy lányhoz járunkmeg minden de suliba kicsit más nagyon jól néz ki meg nagyon dögös sokanakkartak vele járni és engem választot. De egyszerüen nem merek oda menni hozá miért vanez?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:16
1/11 anonim válasza:
Jaa, jártok, de nem mersz oda hozzámenni!
Hülyegyerek...
2/11 anonim válasza:
aha. oszt ez mióta sport kérdés ? xd
3/11 anonim válasza:
ez mióta járás?:D jártok a Tescoba meg vissza?:|
4/11 anonim válasza:
ha 'sokkanakarnak' vele játni akk nem értem, h miért pont ilyen hülllyegyereket választott, mint te ...
5/11 A kérdező kommentje:
bocsi hogy ide írtam de félre kattoltam:( és nem oltásokat kértem hanem segítséget...
2010. ápr. 22. 19:40
7/11 anonim válasza:
Addig örülj míg nem lóg a nyakadon a suliban.Ha rendesen megfarkalod,utána meg le se vakarhadod,sőt a fél osztály sorban áll majd a küszöbödon.
9/11 anonim válasza:
hát így nem segítetek ám neki
szerintem ne foglalkozz velük
nha szóval a lényeg az hogy kicsit legyél bátrabb mély levegő aztán odamész a csajhoz... aztán a többi megy magától
:d
16/L
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) hát már megy minden :) és köszi szépen még egyszer !
2010. ápr. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!