Motoros siklóejtőernyővel lakott terület felett milyen magasan szabad röpködni?
Egy fickó szokott a kémény fölött 4-5 méterrel repkedni, felettünk fordul meg, és integet mindenkinek.
1x a motorja erőtlenné vált, alig tudott felemelkedni, már azt hittem a gyerekeimre zuhan az udvaron.
Én megértem, hogy vagány dolog ez, meg a saját családjának, barátainak akar imponálni, de ha lezuhan onnan kb 10-15 méter magasból ránk, agyonnyomhat egy kisgyereket.
Nincs törvényi szabályozás ilyen motor légi járművekre?
Mi a lakott területt fölötti tartandó magasság?
300 m
"Lakott terület vagy nagyobb embercsoport fölött, a tenger- és tópartokat is beleértve: a minimális átrepülési magasság 300 méter, a 600 méter sugarú körön belül mért legmagasabb akadály felett, kivéve a le és felszállás esetét."
300 meter??? sikloernyo + hatso motor? Biztos vagy benne?
Kb 15 de meg ha tevedek is maximum 20 meterre volt, mivel 1x meg a kemenybe is majdnem belerugott.
HA felveszem, rendorsegre kell beadnom a felvetelt es a feljelentest?
Ha meg1x jon bizisten megteszem. Mutattam neki, multkor, hogy huzzon kifele es kameraztam is, ma megint jott, leszarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!