Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kezdjek el gördeszkázni?

Hogy kezdjek el gördeszkázni?

Figyelt kérdés

Láttam már pár videót az interneten erről de egyik se ment bele mélyebben a témába mert mindenki aki erről csinál videót az vagy trükköt mutatott be vagy csak nagyon röviden mondta el mintha mindenki úgy született volna hogy már tudja ezeket.

Hogy tudnám elsajátítani az alapokat? Nem a trükkre gondolok hanem tényleg csak az alapokra. Nekem egy Tony Hawk Popsi gördeszkám van 99A-s kerekekkel. Most szeretnék megtanulni gördeszkázni de nehezen megy.

Minden segítséget szívesen fogadok.

2016. aug. 16. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
ájjá rá
2016. aug. 18. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Értelmes vagy nagyon -.- Gratula a szülőknek
2016. aug. 18. 22:16
 3/3 anonim válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=p3NXd3DhH08

Ez szerintem segíteni fog. A lényeg, hogy próbálkozz próbálkozz próbálkozz! Az esés hozzá tartozik a dologhoz ne félj tőle :D 1-2 esés után már nem is igazán fog érdekelni. Kitartás! ^^

2016. aug. 29. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!