Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan kezdjek el gördeszkázni?

Hogyan kezdjek el gördeszkázni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék csak nem tudom hogyan kezdjek. Először csak menni szeretnék rendesen,hogy ne essek el meg viszonylag gyorsan. Aztán jöhet az ollie meg ilyenek. Hogyan kezdjem el?

12/f

2010. júl. 15. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
vegyél egy gördeszkát.aztán próbálj meg egyenesen menni,ha az megy akkor fordulni,aztán ollie és trüükköök
2010. júl. 16. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:
hol laksz mert én is most kezdtem el deszkázni!12/f
2010. júl. 16. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:
bp.18ker és szigetszentmiklós-halásztelek
2010. júl. 16. 19:37
 4/5 anonim válasza:
Cijó! Én 11 éves lány vagyok jól deszkázok. Úgy csináld hogy kérj meg valakit aki megfog te ráálsz, a másik illető húz, ha biztos vagy magadba enged el a segítőd, gurulj egyedül, ha jól megy akko próbáld lökni magad, de legyen valaki melletted. ennyi volna pussz
2010. júl. 18. 22:47
 5/5 anonim válasza:
Szia ! Én 13 vagyok és énis most kezdtem deszkázni ! És énis 18. kerületben lakom ! Adj meg egy e-mailt vagy MSN-t és beszélhetünk ! :)
2010. júl. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!