Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kezdjek gördeszkázni?

Hogy kezdjek gördeszkázni?

Figyelt kérdés
már régen kb 10 éves koromban volt egy nagy őrületem de egyedül nem leltem benne örömömet.. most újra szeretném kezdeni. mit csináljak? honnan tanuljak? mennyi idő lenne mire elsajátítok némi önbizalmat a deszkán(tudom hogy nem 2 hét lesz)?

2015. márc. 22. 00:15
 1/4 A kérdező kommentje:
ti hogy kezdtétek?
2015. márc. 22. 00:16
 2/4 anonim válasza:
Nezz neten vidiket, keress egy jo tarsasagot. Addig tanulj rajta gurulni kanyarodni, erezd az egyensuly elosztast. Esetleg ulve tanulgasd a labaddal az olliet, a pattintassal en probelmas voltam, csak igy tanultam meg. Ha megvan a megfelelo tarsasag ok segiteni fognak.
2015. márc. 22. 05:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy kezdtem, volt egy deszkám, amit kb 7 évesen kaptam. Akkor még nem is érdekelt annyira, meg nagy volt. Én úgy kezdtem, bevittem a lakásba a deszkát és nekem padló helyett ilyen szőnyeg szerű vmi van a szobámba (xD). Mivel kint nagyon fostam,bent kezdtem el gyakorolni védőfelszerelés nélkül mentem el vissza, gyakoroltam a fordulást stb. kb fél óra gyakorlás után az aszfaltra is kimentem, mikor úgy éreztem már tudok menni a deszkán. Fontos, először csak állj rá a deszkára, hogy milyen érzés egy mozgó tárgyon lenni. Utána hajtsd a lábaddal magad és utána rakd fel a lábad. Fordulást úgy gyakorold először állóhelyzetben, majd ha úgy is megy akkor már menés közbe is gyakorolhatod. Sok sikert!(én 1 nap alatt megszoktam,hogy kell vele menni,és már olyan "félprofin" ment a fordulás isXD) 15/L
2015. júl. 5. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként a trükköknél ha van deszkás haverod akk ő 100% hogy segít.
2015. júl. 5. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!