Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most 28 éves vagyok érdemes...

Most 28 éves vagyok érdemes elkezdeni küzdő sportolni ebben a korban (K1-be szeretnék majd indulni pár év múlva)?

Figyelt kérdés

Muay Thaira és Boxra járnék.

Az ízületekkel nem lesz gond, ha ez miatt nem ajánlja senki se.

2016. júl. 24. 08:56
 1/10 anonim válasza:
Szerintem ha van kedved hozzá, és örömmel csinálnád, akkor vágj bele! Senkinek semmi köze hozzá. A kor pedig abszolút nem oszt-szoroz.
2016. júl. 24. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy k1be akarsz indulni ?
2016. júl. 24. 11:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy majd versenyezni szeretnék.
2016. júl. 24. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt értettem, versenyezni most is el tudsz kezdeni, csak be kell fizetned a nevezési díjat. Profi akarsz lenni ?
2016. júl. 24. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:

A lehető legtöbbet akarom kihozni magamból.

Bár ehhez kell gondolom sok éves gyakorlás.

A Muay Thai és a Box jó lesz?

Muay Thai-ból van heti 3 edzés, Box-ból 2 lenne.

Vagy fordítottan arányos legyen?

2016. júl. 24. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Az elején jó, hogy megtanuld az alapokat. K1 egy teljesen más szabályrendszer. Sok munkával lehetsz profi. Ha jó akarsz lenni napi 2 edzés. Más munka csak akkor fér bele ha egy gép vagy. Megélni viszont kevés. Ha rámhallgatsz nem dédelgetsz hamis álmokat.

Egy jó thai boxos lehetsz 4-5 év múlva is, k1 szabályrendszerben edzhetsz is, kissebb bunyóid lehetnek is belőle, de profi már nem leszel, megélni nem fogsz tudni belőle. Ettől függetlenül mév lehetsz hihetetlenül képzett bunyós.

2016. júl. 24. 14:39
 7/10 A kérdező kommentje:
A profi a kor miatt van illetve az ízületek romlása miatt vagy más okból is?
2016. júl. 24. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
A kor miatt is, illetve nem is tudsz belőle itthon megélni, legalábbis általában. Mennyire vagy eladható, csak ez számít, nem az hogy mennyire vagy jó. Én 1 évig voltam profi k1ben 4ből 3 meccset megnyertem, de éhenhalni is kevés pénzt kerestem. Egyszerűen ha nincs mellette munkád, akkor éhenhalsz, de ha olyan munkád van akkor már nem fér bele annyi edzés.
2016. júl. 24. 16:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos ami azt illeti a jövőben lehet hogy kiköltözök majd idegenbe, ott azért gondolom jóval többet fizetnek érte.
2016. júl. 24. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Mért nem mész profi boxolónak ? Azok keresnek azért.
2016. júl. 25. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!