Az akadémia elvégzésével dolgozhatok neves cirkusznal? Pl. : Magyar Nemzeti Cirkusz
Figyelt kérdés
2017 elejèn kezdek el majd szertornázni. Most is hajlèkony vagyok az ilyen alap dolgok mennek is. Èretsègi után elmennèk a Rippel Akadèmiába ( [link] Ha ott is kitarto vagyok es mind a 3 kepzest vegig csinalom elmehetek cirkuszba artistakent dolgozni??
Nagy almom válna valóra.
14/L
2016. jún. 11. 15:23
1/2 anonim válasza:
Nekem olyan ismerőseim vannak akik fent Pesten jártak egy Táncművészeti suliba légtornász szakon. Most cirkuszban dolgoznak. MIért nem mész el valami artista képzőbe? Ott kimondodttan cirkuszba "nevelnek" embereket.
2/2 A kérdező kommentje:
Èrtem,az tök jó. Hát nèztem de csak 1-et találtam,arrol pedig már elkezdtem.
2016. júl. 7. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!