Ha valaki még nem verekedett és nem biztos, hogy jól verekszik, annak érdemes belemenni egy bunyóba?
ha nem tudsz bunyózni akkor érdemesebb eszközt használni.
belevágsz egy tollat a kézfejébe.
vagy birkózás közben nem földharcolsz meg dulakodsz,hanem harapsz mint egy zombi.
jó keményen arcon nyakon harapod.
ha ezeket soknak tartod,akkor viszont vagy eljársz edzésre és megtanulsz bunyózni,vagy verbálisan fejleszted magad és visszaoltod.
eszembe jutott még egy.
a suliban én olyasmi voltam mint aki ellen lázadsz.
aztán egyszer szünetben ültem ettem a rántott húsos szendvicset és egy ilyen lázadó,sokszor megalázott kis patkány mögém sunyult és hirtelen lefojtott.
pont úgy kapott el hátulról,hogy a nyelőcsövemben volt a kaja,majdnem meghaltam,ha nem rángatják le rólam akkor lehet annyi lett volna.
a következő szünetben a wc-ben addig rugdostam a földön hogy behugyozott,de egyszer akkor is sikerült neki lenyomnia.
Ha iskolai verekedés miatt kezdenél el edzeni, akkor inkább el se menj.
Változtass a stílusodon. Ha tekintélyt parancsolsz magadnak, pár haverral, vagy bármivel akkor leszállnak rólad. Ne merevedj bele az áldozat szerepébe.
Vagy kezdj el gyúrni, vagy kezdj el valami komoly küzdősportot (judo, birkózás, BJJ, box) vagy mindkettőt egyszerre.
Meglátod, mire eljutsz ezekben valahova, már nem fognak foglalkoztatni az ilyen s3ggfejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!