Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha valaki még nem verekedett...

Ha valaki még nem verekedett és nem biztos, hogy jól verekszik, annak érdemes belemenni egy bunyóba?

Figyelt kérdés
Tegyük fel olyan szituban, amikor többszöri felszólítás után sem hagyja abba a szemétkedést, viszont fizikailag erősebbnek tűnik, nagyobb darab. Ha tudom is én behúzok neki egyet, utána valószínűleg jól szarrá ver...de ilyen húzással le lehet állítani...mert tökre nem kóser elviselni a megalázást!
2016. máj. 14. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

ha nem tudsz bunyózni akkor érdemesebb eszközt használni.

belevágsz egy tollat a kézfejébe.

vagy birkózás közben nem földharcolsz meg dulakodsz,hanem harapsz mint egy zombi.

jó keményen arcon nyakon harapod.

ha ezeket soknak tartod,akkor viszont vagy eljársz edzésre és megtanulsz bunyózni,vagy verbálisan fejleszted magad és visszaoltod.

2016. máj. 14. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

eszembe jutott még egy.

a suliban én olyasmi voltam mint aki ellen lázadsz.

aztán egyszer szünetben ültem ettem a rántott húsos szendvicset és egy ilyen lázadó,sokszor megalázott kis patkány mögém sunyult és hirtelen lefojtott.

pont úgy kapott el hátulról,hogy a nyelőcsövemben volt a kaja,majdnem meghaltam,ha nem rángatják le rólam akkor lehet annyi lett volna.

a következő szünetben a wc-ben addig rugdostam a földön hogy behugyozott,de egyszer akkor is sikerült neki lenyomnia.

2016. máj. 14. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább verd le, állj ki magadért, meg szóban se kell magad hagyni. Ne lássák, hogy félsz.
2016. máj. 14. 15:33
 4/6 kovpet ***** válasza:
Mit jelent a szemétkedés? Csak mert pusztán szavakra nem kellene fizikai erőszakkal reagálni azért.
2016. máj. 14. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha iskolai verekedés miatt kezdenél el edzeni, akkor inkább el se menj.

Változtass a stílusodon. Ha tekintélyt parancsolsz magadnak, pár haverral, vagy bármivel akkor leszállnak rólad. Ne merevedj bele az áldozat szerepébe.

2016. máj. 15. 10:15
 6/6 aikiboxer ***** válasza:

Vagy kezdj el gyúrni, vagy kezdj el valami komoly küzdősportot (judo, birkózás, BJJ, box) vagy mindkettőt egyszerre.

Meglátod, mire eljutsz ezekben valahova, már nem fognak foglalkoztatni az ilyen s3ggfejek.

2016. máj. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!