Küzdősportolók! Ti melyik stílusokat ötvöznétek utcára ha bármit tanulhatnátok és 20 évig minden adott lenne rá ( pénz, idő, jó edző)?
Tudom hogy gagyin sikerült megfogalmaznom, de lényegében ez érdekelne. Szerintetek mik azok a küzdősportok amiket ha ötvözünk akkor a leghatásosabb az élesben az utcán ?
Mondjuk ha lenne 20 évetek bármit tanulni. Tekintsünk el a pénztől, meg a rossz edzőktől. Ti mivel töltenétek ezt a 20 évet ha bármit választhattok és az utcai hatékonyság a cél.
balf4sz kérdés csupa balf4sz válasszal.ha húsz évig csinálsz valamit, valószínű, az utcán sok bajod nem lesz. legyen karate, léghajlító kung fu, tökmindegy.
Első válasz a legidiótább. Rengeteg katona, rendvédelmis edzőtársam van. Egyáltalán nem ők a legjobbak, mert kismillió más dolguk is van a közelharcon kívül. Az meg hogy attól leszel kemény mert ölsz, a legnagyobb kreténség. Én spec tűzszerész voltam a seregben, ha összerakok egy csőbombát, és megfelelő helyen felrobbantom, és meghal egy rakás ember, attól én kemény leszek az utcán?
Ugyanmár. A magyar honvédség színvonala a béka segge alatt van, alapból. A közelharctudásuk egy vicc, tisztelet a kivételnek. Ami egyébként teljesen logikus, közlharc minek a 21. században, amikor egy drón ráddobja a klaszterbombát. Védd ki elhajlással...
az általad említett alaklatok tagjai a parasztok a harctéren. Biztos kemény csávók, nem tagadom, de ha éves szinten edzel kb 500at, versenyre, keményebb leszel. és jobb. Ez az igazság. A katonák hobbibunyósok.
Aztarohadt... Mi van kollega ? Két csillag azért megvolt leszerelésnél, nem ?
Olvasd már el a válaszom te szerencsétlen. A francia idegenlégió egyik különleges alakulatáról írtam, a jó ég essen bele komolyan már, hogy cs***szed elolvasni a válaszom de osztod az észt.
Igen, k***rva sok olyan eset van amikor, hideg fegyverrel kell végezniük a célszeméllyel, mondjuk a hely tele van civillel, vagy a diszkréció az első. sőt valamikor az is ki van kötve nekik, hogy úgy állítsák be a helyszínt, hogy mintha valami ellenséges törzs csinálta volna.
Nem magyar katonákról beszéltem, akiknek a nagyrésze afganisztánhoz sütlérezni meg pakolászni járt. Hanem francia idegenlégiós különleges desszantosokról.
De köszi hogy a hozzászólásaiddal alátámasztod a sztereotípiákat, hogy "minden katona nulla IQ-s paraszt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!