Lehetek szemelyi edző?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy egy személyi edző akkor lesz sikeres, ha már nyert versenyt, vagy meggyőző az alakja.. Egy éve foglalkozom testepitessel, es az életem részévé vált. Elég látványosan alakulok, de még messze vagyok versenyt szinttől. A problémam ott kezdődik hogy mikor felkerültem közep iskolaba, nem voltak jók a körülmenyek, így hat sulit valtottam. A lenyeg hogy 2x valtottam sulit, es ahol most voltam, gépész technikusi szak, onnan kirúgtak. Szoval lassan 18 évesen szakma nélkül csak vagyok, es edzegetek... Egyik nap edzes vegen meglattam egyplakatot melyen ez alt " Legyen a hobbid a hivatasod.." haza értem es rögtön felütöttem a netet.. Mondtam magamba szerintem most megtalaltam a "helyem"..előfordul hogy masokat edzek ingyen. Es azt mondta az egyik "diakom" hogy jobban elvezte velem az edzest mint a testepitovel aki szart a fejere es 3x annyit kért mint en. Oda figyeltem a mozdulatokra,es a helyes kivitelezesre. Meg ha ez kezdődnek nehéz is. Figyelemmel kísértem sok személyi edzőt, es tök lesz@rjak.. A gyerek dobalta a súlyt mint valami cirkuszi majom ő meg csak allt.. Na mmindegy. Ennyi a történetem. Vélemény? 17/f

2015. jún. 10. 01:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Aki ezt mondta ő fizetett nekem nemi összeget, mert rosszvolt neki hogy napi 1 órát ra szanok ingyen
2015. jún. 10. 01:57
 2/3 anonim válasza:

Ezt is olvasd el, mert papírra szükséged lesz.

[link]

2015. jún. 14. 06:30
 3/3 anonim válasza:
Szia. Szerintem tovább kell edzened, 1 évnél tovább. Meg kellenek papírok, végzetség nem hiszem, de ha kell nehogy pofára es!! :D
2015. júl. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!