Melyik jobb utcára a Kick Box + Box vagy a Savate + Box vagy a Thai Box + Box?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 11:20
11/17 Junior46 válasza:
Nem jut eszembe a harcos neve de kínaban van egy nagyon híres shaolin mester aki mma mérkőzéseken eddig veretlen ha jól tudom... Hidd el az utcán teljesen mindegy hogy milyen küzdősportot űzöl csak abban fog segíteni hogy ne fos be és ne csak össze vissza kalimpálj... Ha meg többen jönnek akkor meg úgy is mindegy
12/17 anonim válasza:
Hallottál már Jakab Lajosról vagy Dr Harnos Imréről? Nézz utána a neten (a yuo tube-on is). Nem csak külföldiek léteznek, és ezen magyar harcművészetek újabbak, folyamatosan fejlődnek, így a jelenkor kihívásainak is jobban megfelelnek.
13/17 anonim válasza:
Hülyeség hogy több ellen nincs esély.
Meg ne más embereketkeverjünk már ide, lehet hogy kubukiföldről ír, azért meg nem megy kínába . .
14/17 pedrok válasza:
Én a sima box-ot vagy a thay box-ot ajánlanám ott tanultam a legtöbbet leggyorsabban, jelenleg boxra járok. A sima box is nagyon hatékony példa rá Kimbo Slice az MMA-ban, milyen sikereket ért el youtube-on találsz róla videót
Ezzel sztem csak egy gond van, ha késsel mennek rád, mert akkor jobb valami Kravmaga féle.
15/17 oplenti válasza:
bármilyen irányzatot is választasz, használható lehet. a kérdés csak az, Te melyiket akarod és tudod majd használni... alapvető különbségek nincsenek, mindenki üt, ha ütni kell, rug, ha rúgni kell. a lényeg az, melyik irányzat gyakorlásával érzed magad mahabiztosnak és komfortosnak...
16/17 anonim válasza:
"Hülyeség hogy több ellen nincs esély.
Meg ne más embereketkeverjünk már ide, lehet hogy kubukiföldről ír, azért meg nem megy kínába "
Hulyeseget ne irjunk mar 15-17 evesen sem. Latszik nincs eleg elettapasztalatod. Mennyi ember ellen akarsz te harcolni 3-5? Ekkra hulyeseget!
17/17 anonim válasza:
3 ember ellen fellehet venni még a harcot sikerrel, ha képzetlenek, te meg képzett vagy. 5-en tényleg elvernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!