Milyen longboard-ot vegyek?
Hali! :) Én hosszabb távon a Decathlonos cuccokat nem ajánlanám. Az inkább ilyen havonta egyszer gurulgatós, pózerkedős okosság. Na most nálad az a probléma, hogy ahogy látom később dancelni is szeretnél, illetve Budapesten belül szeretnél közlekedni. Igen, ehhez valóban érdemes egy hosszabb deszkát venned, illetve nem árt, ha van egy közepes-jó rugalmassága. Na most annyit le tudok neked szögezni, hogy ha normális longit szeretnél, ami élvezhetően is működik, akkor az nem lesz valami olcsó. Azt tudom neked ajánlani, hogy nézegesd a longboardokat a wakeshop és a store13 oldalán, illetve facebookon keresd meg a Hilldancers Hungarian Longboarding nevű csoportot és ott kérdezz körbe, illetve nézz bele a shop mappába, hátha van egy eladó használt longi, ami neked megfelel.
Azért érdemes egyébként jó minőségűt venni, mert jobban is működik, mint egy erősen alsó kategóriás decathlonos/hervises cucc, illetve ez évekig meg tud maradni, ha vigyázol rá. :) (persze azért nem hímestojás, tehát általában bírják a gyűrődést, de a vizet például semelyik sem szereti ;) )
Már megnéztem a csoportot és az említett webshopokat is. A facebook csoportban is ajánlották az dechatlonosokat.
Persze, kérdezni lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!