Milyen Cruiser deszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy deszkát amivel mehetek suliba, lehet menni vele parkokban és esetleg átmenni szomszédos településre (kb. 20 km távolságban)
Tudtok valamit ajánlani? 22-es Penny boardot és Mindless Longboardot néztem, de ha esetleg van valakinek jobb ötlete szívesen fogadom.
Körülbelül 40 ezer forint a keretem rá.
155cm magas vagyok 35-ös a lábam és lány vagyok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2015. júl. 23. 03:33
1/2 Beniy válasza:
Szia! :) Penny-t erre a célra nem ajánlanám, mert hosszabb távot hajtani vele nagyon kényelmetlen, inkább arra való, hogy ha utazol, akkor tudj vinni magaddal egy deszkát a hátizsákodban, amivel tudsz picit gurulgatni rövidtávon. :/ (Egyébként a 20km hajtás még longboardon is NAGYON durva tud lenni egyhuzamban.) A Mindlesseket pedig azért nem ajánlanám, mert nem valami minőségi darabok sajnos. Szerintem a legjobb megoldás neked az lenne, hogy veszel egy használt deszkát kompletten, amin neked megfelelő cuccok vannak. :) Használtan egészen normális deszkákat lehet találni ebben az árban. Nézz be a Hilldancers Hungarian Longboarding nevű csoport shop mappájába, biztos találsz valamit, ami neked kedvez, vagy csak írd ki, hogy ezt és ezt keresel, ebben az árban. Biztos tudnak segíteni neked. :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2015. júl. 23. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!