Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha diétázok akkor vesztek az...

Yayoy kérdése:

Ha diétázok akkor vesztek az erőmből?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamennyit egész biztos.
2010. ápr. 3. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
rövid leszek: IGEN
2010. ápr. 3. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
nyilván, mivel kevesebb kalóriát viszel be
2010. ápr. 3. 16:37
 4/7 anonim válasza:
Természetesen igen. Ennek valójában az az oka, hogy ha nem viszel be annyi energiát a szervezetbe amennyire szükséged van, akkor elsősorban az izomzatot fogja felélni a szervezet. Zsírhoz csak végső esetben nyúl, mikor elfogyott az az izomzat, amit a szervezet valójában nem használ. (A munkára fogott izomzatot nem tudja a tested felélni) Na ezért k**va nehéz a fogyókúra. Egyébként ha egyszer a test a zsírtartalékhoz nyúl, onnantól viszonylag gyorsan fogy, csak azt a pár hetet kell túlélnie sok mozgással, sporttal.
2010. ápr. 8. 07:58
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Igen gyengülni fogsz, hogyha nem mozogsz mellette!

Én azt ajánlom, hogy minnél több fehérjét vigyélbe a szervezetedbe kevés szénhidráttal és zsírral. Mellette a rendszeres mozgást vagy elég az erősítés és nem fogsz gyengülni annyira, mint hogyha csak fogyókúráznál. Mert, ha rendszeresen viszel be a szervezetedbe fehérjét (ami tény és való, hogy viszel, de csak minimálisat), akkor izmot és képzel, hogyha erősítesz és közben erősödsz. Fehérjében gazdag kaja: tojásfehérje, kesudió, rízs (nem vagyok benne biztos, ennek járj utánna!) és a csirkemell. Én ezeket tudom ajánlani, de ha komolyabban szeretnél izmosítani, akkor menjél konditerembe.

Na ezt nem csak, hogy jól körbe jártam, de még el is tértem a lényegtől. :)

Szóval ez az én véleményem.

2010. ápr. 10. 07:41
 6/7 anonim válasza:
Nem fogyni kell hanem a zsírt izommá fejleszteni.
2010. ápr. 10. 19:19
 7/7 anonim válasza:

Nem törvényszerű az "erővesztés" fogyáskor. Ez többnyire akkor következik be, amikor hirtelen fogy le az ember, mert ebben az esetben az izomzatából is fogy. Könnyen lehet ez ellen tenni, például, ha étrend kiegészítőt használsz, mert ezek tartalmazzák mindazokat az anyagokat amik segítenek az izomzat építésében. Fehérje, szénhidrát és valamilyen zsírégető tabletta. Bármelyik Fitness boltban kaphatóak ezek, csak ott vitaminokat is rád akarnak majd sózni. Edzés képpen tudom ajánlani a laza kocogást és súlyzózást kis súllyal.

Remélem hasznos kommentet írtam.

2010. ápr. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!