Ha elkezdenél bokszolni vesztek a sulyomból?
Figyelt kérdés
4 hónapja elkezdtem gyúrni .Pár kiló jött is fel izmosodtam.Heti háromszor edzem.Decembertől elkezdenék bokszolni intenzíven heti 3 szór és kétszer mennék gyúrni.Nehezen fejlődő zsírmentes kategóriába tartozom.A boksztól lefog menni pár deka is ? Vagy ha mellette gyúrok és rendesen edzem fejlődőm tovább ? Tudom hogy a két sport üti egymást de össze lehet valahogy hozni a kettőt ? Nyárra 4-5 kilót felszeretnék még szedni de mellette bokszolni is akarok .Tanács ?2009. nov. 25. 18:53
1/4 anonim válasza:
szerintem vesztenél, én is így voltam, körülbelül 3-4 kilóval könnyebb vagyok konstans, mióta (thai)boxolok. A gyúrást én visszafogtam, mert nagyon belassítana, ha ugyanolyan gyakran mennék. Szerintem ha csak 2 nap mész gyúrni, akkor az úgy pont jó, csak ne vidd túlzásba a gyúrást.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem nincs sok kedvem, de ha el is kezdenék boxolni, szerintem akkor se vesztenél a súlyodból.
3/4 anonim válasza:
A gyúrástól bemerevedsz és lassab leszel,a boxtól pedig laza és gyors leszel nameg jó szálkás és szép nagy hátad lesz,szerintem boxolj és utána gyúrj rá!
4/4 anonim válasza:
én nem gyurnék a hejedbe box mellet nem jó box hoz laza robanékony izom kell a gyurás meg merev lassú izmot csinál
nem fogsz akkorát ütni soha ha lassú vagy mert csak lökni fogsz nem lesz az a kirobanó ereje az ütésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!