Nem megy. Mit csinálok rosszul?
BMX-ezek fél éve majdnem és most kezdtem el ugy igazán. DIrt módba is tolom itt nálunk van egy fedett pálya. De időnként streetelek. Na szóval beakarom most nagyon gyúrni a Bunnyt. Azabaj hogy először megkéne tanulnom 'hátsókerék felemelést', amit csak ugy tudok hogy teljesen előredölök a kormánynak. Haverom mondta hogy úgy kell hogy pedálok függőlegesen majdnem - mintha lábujjhegyen állnál - és ugy lökd előre magad és utána fog menni a bunny. De nekem nemmegy ugy simán a hátsókerékfelemelés.
Valami taktika, megjegyzés, tanács?:)
nekem pont ugyanez a bajom! egyszerűen nem tudom felelni a hátsó kereket.
régen tudtam hops-ot csinálni(olyan, mint a bunny, csak itt egyszerre emeled fel mindkét kereket) de már azt is elfelejtettem x]
(ha az én bmx-em 25 kg-os akkor van remény, h megcsináljam a bunnyt?)
Az szép 25 kg:D
Hátsó kerék felemelésénél a lényeg az h függőlegesen álljanak a pedálok, és ne előre dőlj, hanem rúgj egyet hátra/felfele a lábaddal. Így sztem sikerül.
Bunnynál a lényeg az h felhúzod az elejét holtpontig, és utána rántod a lábad, amivel pedig jön az egész bicikli.
Am nekem 12,7 kg a bmxem és 60 cm bunny bőven megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!