Ha mondjuk valaki 20-30 kg-mal nehezebb, nem is nagyon tudhatom legyőzni?
Figyelt kérdés
Thai-Bokszra jártam egy kicsit, most Bokszra egy ideje. És gyakran volt olyan hogy jár az illető 6-8 hónapja, mondjuk 45-50 kg, és lejön egy 70-80 kg-os új gyerek, és kesztyűzésnél azok hiába járnak több ideje, a nagyobb győz. Ennyit erről a teknikáról, meg stb ?
Nem igazszágtalan ez, hogy valaki keményen edzik, sok dolgot megtesz a sportért, erre valaki csak mert többet eszik, vagy olyan alkat legyőzi ?
Meg van aki 4 éve jár, 1 éve a másik, de nehezebb a másiktól, és emiatt ki is van majdnem egyenlítve.
17/F
2016. febr. 6. 21:22
11/12 anonim válasza:
Ez van. Kick-box edzésen volt olyan, hogy el kellett tolni egymást. Most én összekerültem a 120 kilós sráccal, én 70 kiló vagyok. Naná, hogy eltol. Van egy haverom 150 kiló, nem küzdősportolt semmit, de megverne, mert nagyobb. Nem tudnám leütni se, mert 10 centivel magasabb, mint én.
12/12 anonim válasza:
A súlykülönbség mindig is egy nagy kérdés volt. De a képzettséget (felnőtt emberknél persze, akik megálltak a növésben), mindenképpen a súly fölé helyezném. Van a neten nem dgy videó ami ezt igazolna, pl. Amikor a 80 kgs bjjs lekopogtatta a 110kgs testépítőt. Pedig jóval több izom volt a fickón és ránézésre is nagyon nem egy súlycsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!