Elkerülhetetlen a bunyó, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Kicsit nagy volt a szám szombat este, és elkezdtem vitazkozni egy félig meddig ismerősömmel, hogy melyik küzdősport mennyit ér, végülis arra jutottunk hogy összemérjük az erőnket. Elvileg egy éven belül fog mester címre vizsgázni wing tsun kung fuból. Én régen az ősidőkben boxoltam 4 évet, de ennyi. Nemhiszem hogy meghátrálnék, mert sok ismerősöm ott volt amikor megbeszéltük, lejáratni nem akarom magam. De mégis, mire számítsak, nagyon meg fognak verni, vagy van némi esélyem ?2016. febr. 1. 10:53
21/21 anonim válasza:
Ez ilyen echte wing tsunnos válasz volt :) "a wing tsun az utcára van kitalálva".
Megkegyelmezett neked :DD
A boxot fojtasd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!