Elkerülhetetlen a bunyó, mire számítsak?
A wing tsun egy nagy kamu!!!
Cicabox, ennyi.
Volt egy haverom, régen dobálta az embereket a diszkóból kifelé.
180cm mellé volt vagy 150 kg, hentes volt.
Nem csinált az semmiféle küzdősportot, de ha nem indultál meg kifelé, volt hogy a lábaival felfelé vitte ki az embert.
Egyszer neki is eljött a kihívás napja.
már majdnem zártak, mikor a helyi erősember, megkóstolta.
Mondja neki, hogy civilben kungfu oktató, és most ki lesz ütve, meg hasonlók.
haverom adta alá a lovat, elkezdi, megnézi már mit tud a csávó.
megfogta neki a ruháját, hogy ugyan már mutasson valami fogást, vagy trükköt.
Elkapta a kezét, elkezdte tekergetni, de nem ment semmire, majd megrúgta párszor a haveromat, azt mondta olyan volt, mintha egy ovis rúgott volna bele, és akkor megkérdezte tőle, hogy ez minden?
De a választ nem várta meg, csak egy CSATTTTT!!!!! hallatszódott, akkorát kapott a csávó hogy szószerint a falnak repült, a szájából kifröccsenő vér a falon maradt.
Mikor magához tért, annyit mondott neki, hogy akkor én is bemutatkoznék, pisti vagyok és hentes.
Erre megint egy CSATTTTTT!!!!
a haverjai vitték el, állítólag majdnem egy hónapig nem tartott edzéseket utána.
Szóval aki kungfuzik, csak óvatosan!
13.
Egyszer leirtad ezt csak akkor a haverod kidobo volt jem hentes az ellenfele meg jujitsu mester. Hazudni is tudni kellene!
16:48
38%os!
Figyelj pityu!
Közel 20 évet dolgoztam diszkóportákon.
A 20 év alatt rengeteg ilyen és ettől ezerszer rázósabb eset történt meg velem és a haverjaimmal.
A hentes haverom, egy a sok közül, még a régebbiek közül, aki csinálta ezt a melót.
Sok történetet meséltek ők is, meg volt ami velem történt, de olyat amit én éltem át, nem akartam most ide írni, mert túl személyes lett volna.
Mivel már nyugdíjas vagyok, engem ez az egész nem érdekel.
Emléknek jók, néha nosztalgiázásból felidézzük őket.
DE!
Pályafutásom alatt a hazai küzdősport élet kisebb nagyobb alakjaival "összetalálkoztam" már.
és szerinted ha ők győztek volna, akkor ennyi ideig ilyen munkát végeztem volna.
Bedaráltam mindegyiket, nem úgy ahogy az edzésen szokták, hanem mire a kezét emelte, már a földön volt, onnantól meg ment az iskolázás.
Ennyi.
Egy nyugdíjastól.
kedves Nyugdíjas :)
ha a 24 éves gyúrós hülye gyerek azt mondja, hogy ő a thai box világbajnok, és összevered, akkor te összeverted a thai box világbajnokot ?
nem te összeverted aki azt kamuzta, hogy thai box világbajnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!