Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek az eskrima...

Mi a véleményetek az eskrima pusztakezes részéről?

Figyelt kérdés

2016. jan. 23. 16:27
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elnézésedet kérem először is.

Igazad van, te azt írod egy Tai Chi-s és egy profi boxoló... valóban egy profi és egy amatőr között mindig hatalmas szakadék lesz.

Viszont én azt írtam, hogy nem is szabad összehasonlítani, mert az embertől függ minden, tehát bármit tanul jó lehet, ha jól értelmezi a dolgokat.

Igazad van abban is, hogy egyes technikák megtalálhatóak több küzdősportban, harcművészetben is.

Biztos hogy egyes technika a ju-jitsuban vagy az eskrimában is megvan. Akár a karatéhoz is lehetne hasonlítani, az alapvető elemei azzal is egyeznek.

DE összességében teljesen mások!

Félrevezeted a tanulót aki eskrimát szeretne tanulni, ha azt mondod neki menjél ju-jitsu edzésre mert olyan mint az eskrima. Érted mire gondolok, így remélem te is látod nem helyénvaló amit írtál.

2016. febr. 1. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdés az eskrima pusztakezes részére vonatkozott. Erre írtam hogy nagyrészt ju jitsu. Mivel az eskrimának kb 20%a pusztakezes rész ezért maximum 15%a ju jitsu, ha így el akarsz veszni a részletekben. Látom nem bírod ki, hogy ne személyeskedj. TE vezeted félre a kérdezőt azzal hogy kiforgatod a szavaimat.

Ha szeretnéd leírom neked azoknak a technikáknak a nevét, ami nem hasoblít, hanem dettó ugyanaz a két stílusban.

Sosem írtam, hogy fölösleges az eskrima, és menjen ju jitsura. Ne hazudozz légyszives.

Egyébként egy thai chist egy amatőr boxoló is összecsuk, mivel thaichin nincsen sparring az edzések nagyrésze formagyakorlat. Egy boxoló meg jobb esetben minden edzésen sparringol.

2016. febr. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!