Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit szedjek ketrecharcolok?

Mit szedjek ketrecharcolok?

Figyelt kérdés

Amit szeretnék:nem testépitő forma hanem ilyen szálkás szeretnék etős lenni

Most 13 vagyok elkeztem proteinezni de én csak 10kg ot szeretnék felszedni azt izommá csapatni most ketrecharcolok és néha crossfitelek

2016. jan. 15. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha rendesen kajálsz és rendesen edzel esetleg egy kis proteint benyomsz edzés után, akkor pár év múlva nagyon "durván" fogsz kinézni.

13 évesen még nem kell hogy vadállat legyél.

2016. jan. 16. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:
13 évesen nem is tud vadállat lenni, mert még nem épít úgy izmot, mint egy 16 éves. Még most kezd serdülni. Persze vannak korán érők, de ők más tészta.
2016. jan. 17. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:

A lábaidat, hogy idejében az iskolába érj.

Legközelebb meg, ha már kamu kérdést akarsz kiírni, akkor jobban erőltesd már meg magad.

2016. jan. 18. 09:40
 14/14 buborékosvíz válasza:
Protein 13 evesen? Ket lehetoseg. Mire megallsz a novesben mar messze leszel a szalkastol... A masik pedig higy a tested rahizik. És ezek a szerek nem erositenek hanem felpuffasztanak. Oda megywk egy tuvel es kilyukasztalak es elrepulsz mint Marge neni
2016. jan. 23. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!