Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit szedjek ketrecharcolok?

Mit szedjek ketrecharcolok?

Figyelt kérdés

Amit szeretnék:nem testépitő forma hanem ilyen szálkás szeretnék etős lenni

Most 13 vagyok elkeztem proteinezni de én csak 10kg ot szeretnék felszedni azt izommá csapatni most ketrecharcolok és néha crossfitelek

2016. jan. 15. 23:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és szedek lenkei vitaminkomplxet
2016. jan. 15. 23:40
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Helyesírási szótárat.
2016. jan. 16. 03:24
 3/14 anonim ***** válasza:

te 13 évesen mmazol és proteint szedsz ?

vagy kamu a kérdés vagy úgy vagy elcseszve fiam ahogy vagy.

13 évesen birkóznod, bjjzned vagy boxolnod kéne ahhoz, hogy később eredményes legyél a ketrecben.

16 éves korig meg nyugodtan elfelejtheted a porokat, egyél rendesen és eddzél keményen.

2016. jan. 16. 05:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát pedig sok ekkora gyerek van mma edzéseken. Eléggé elterjedt, minden sarkon van valami mma klub, ahol egy rejtélyes mester oktat valamit, amit lehet előtte csak TV-ben látott. Protein meg nem nagy cucc, ne gondold, hogy csodaszer, Kérdező. Sima kaja. Ihatod napi 1x vagy edzés után, semmi bajod nem lesz. Az a nagyobb gond, hogy a dolgok nem úgy működnek, hogy "felszedek tíz kilót átcsapatom izommá". Mit akarsz átalakítani? Zsírt? Az nem fog menni. Tisztán kell izmot felszedni. Zsírból nem lesz izom. Biológiai képtelenség. Rengeteg szart megtanítanak már elsőben abban az ostoba iskolában, de ilyen egyszerű dolgokat nem tanítanak meg egészségtanból vagy környezetből. Szánalom.
2016. jan. 16. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez a kerdes egy kamu de annak is szar!

Ha valaki ketrecben harcol annak van edzoje es az edzo ilyen alap dolgokat mar az elejen elmond.

Talalj ki jobbat!

2016. jan. 16. 13:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu 13 vagyok es 50 kg azt nemtudom hogy jumbot vagy brutal gainert vagy muscle mass 5k vagy még os mi a rossebet egyek hogy + 10kg legyen rajtam
2016. jan. 16. 14:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja es birkoztam 2 évig
2016. jan. 16. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:

azaz told csak magadba a sz*rokat ha szerencséd van 18 éves korodra már egy elhízott sz*r leszel.

mi a halál tökének akarsz te tömeget növeli 13 évesen ember ? hee ? edzél bszod csináld azt amit az edződ mond, és edd emg amit anyád főz ennyi a dolgod ennyi idősen.

2016. jan. 16. 16:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Okés csak jobban szeretnék kinézni miért baj ez neked
2016. jan. 16. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
13 évesen nagyon izmot se tudsz építeni. Tömegnövelő baromság, tiszta cukor. Sima fehérjeport ihatsz edzés után, attól nem lesz bajod.
2016. jan. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!