Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ár érték arányban melyik...

Ár érték arányban melyik Airsoft fegyver lenne megfelelő a 3 közül?

Figyelt kérdés

-JG> g36K - 48.000ft

-D-boys> M4 - ez full fém és belül is rendbe van 61.000ft

-G&G> cm16 (m4)- ez abs aminek nem Örülök de ugy tudom belül teljesen oké a teljesítménye 55.000ft

Szerintetek melyik érné meg? Ha kell küldöm a linkjuket is. Elég nagy segitseg lenne ha megosztanatok velem a véleményeteket mert komolyan erdeklodom a sport iránt es jo döntést akarok hozni. Egyébként AK szériából nem szeretnek fegyvert nem tudok megbékélni a külsejével

2015. dec. 27. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ár/érték akkor JG!
2015. dec. 27. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha csak a technikai oldalát nézzük, akkor első fegyvernek és ár-értéket nézve valóban a g36 tűnik megfelelő választásnak. De! Lehet, hogy olcsó és jó, de mi van, ha nem áll kézre, kényelmetlen, valami nem teljesen tetszik a fegyverben?

Nekem az első fegyverem egy D-boys m4 volt. kb 4 évig hibamantesen szolgált, télen-nyáron, pár apróbb módosítást végeztem rajta. Nomeg rendeszen és rendszeresen karban tartottam. Új szerelembe estem, másik puska lett helyette, de tesóm keze alatt továbbra is vígan muzsikál. Szóval az sem megvetendő opció.

G&G túlnyomó többségben műanyag testű fegyvereket gyárt, de minőségi gyártó, precízebb megmunkálással, anyagminőséggel, mint a JG, vagy a D-Boys.

Ha van lehetőséged, próbálj ki egy-két fegyvert, hogy tudd melyik jön be leginkább fogásra, érzésre. Kényelmetlen fegyverrel olyan játszani, mint erősen alul-, vagy túlméretezett cipőben maratont futni :D

Ha jól sejtem használtan vannak hirdetve a fegyverek, ami nem is gond, sőt. De amennyire tudod, informáld le, kérj képeket mindenhonnan. Mikor volt átnézve, mi lett cserélve és miért, hány játékon volt, volt-e meghibásodás, ha igen, mi, stb, stb, stb.

2015. dec. 28. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
G36 minden csak nem kényelmetlen. Inkább pofa alapján dönts, melyik tetszik jobban.
2015. dec. 28. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat. Az ak azér (is) lett kizárva mert nagyon kényelmetlen volt
2015. dec. 28. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataim alapján az én javaslatom a JG g36k-ja. :) Imádom azt a fegyvert, jó hogy nem adtam el.
2015. dec. 29. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
airfos :D gyereknek 60 ezres játékpisztolyt?
2016. jan. 5. 05:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a bajod 6-os?
2016. jan. 5. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért vesznek részt a játékokon rendőrök és katonák is. Na menj szépen WOWozni vagy bármi mást, de ne itt rontsd a levegőt.
2016. jan. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!