Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft: vélemény a következő...

Airsoft: vélemény a következő fegyverről?

Figyelt kérdés

[link]

Esetleg pár tanács/tapasztalat a fegyverrel kapcsolatban? Sajnos román oldalon kellett nézelődnöm, ha rendelni akarok, mivel Erdélyben élek, de átszámolva kb 35.000 forintba kerül.

2015. dec. 13. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi "profi" játékosok nem ajánljuk kezdőknek a mesterlövész fegyvereket. Egy nagyon nehéz poszt, kevés sikerélménnyel az elején, na meg persze 18 évesnek kell lenni a mesterlövész fegyver használatához, csak úgy, mint a támogató fegyverekhez.

Maga a fegyver rendben van. De ha játékokon akarsz részt venni, akkor a gyári alkatrészek kevésnek bizonyulnak. Tuning nélkül nem elég pontos és nem rendelkezik a kívánt hatótávval sem. :) Szóval az 35 ezer könnyen 60 ezer fölé rúg ki tuninggal.

De ha mégsem beszéltelek még le róla, akkor vedd meg. Egy nagyon jó puska ár, érték kategóriában.

2015. dec. 15. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző sport társ is írta kezdőknek nem ajánlanánk. Egyébként a fegyver rendbe van ha tunningolod akkor egy profi muskát lehet csináni belőle (pótfegyvernek pont ilyet akarok majd én is). Egy ismerősöm széttunningolt ugyan ilyen puskájával lottem és brutális a tudása! (ismétlem tunningal) kb 50 méterekre lőttem vele ha ismered a fegyver lőképét akkor az bem távolság (képletesen)
2015. dec. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!