Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » CM.702a vélemény?

CM.702a vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a fegyvert szeretném megvenni. Mi a vêleményetek? A posta költség kb mennyibe kerül ? Köszonom.

2015. dec. 10. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nincsen tapasztalatom ezzel a bolttal kapcsolatban. Ajánlom a Taiwangun.com-ot, tőlük probléma nélkül 3-szor is rendeltem ("fegyvereket" is). Ott is megtalálod ezt a fegyvert. :)

A puskáról magáról meg annyit, hogy elég korrekt az árához képest, de ha mesterlövészkedni szeretnél, hatásosan, akkor szükség lesz kisebb tuningra.

2015. dec. 10. 23:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ taiwab gunt is megnéztem és ott drágább ugyanaz a fegyver a masik meg hogy onnan rendeltem mar egy fegyvert es mar ugy hoztak ki h eresztett a tar es nem lott rendesen a fegyver ( gazos uzit vettem)
2015. dec. 11. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a gázos pisztolyom teljesen rendben volt, amit tőlük vettem.

Ez az oldal csak csehül van, ezért gyanús, hogy csak Csehországban szállítanak.

2015. dec. 12. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Namind1 de azert nezegetek meg oldalakat es valszeg januárban megveszem a cm 702-t
2015. dec. 13. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!