DHP3trik kérdése:
Milyen Airsoft szemvédót vegyek ha szemüveges vagyok?
Figyelt kérdés
Én szemüveges vagyok és nem tudom találni olyan védőszemüveget amivel tudnék alatta hordani egy látó szemüveget ,ha valaki tud valami jó márkát mondani azt megköszönném.jan. 18. 17:29
1/2 anonim válasza:
Szia. Esetleg vagy teljes arcot fedő maszkot vegyél,azok alá általában beférnek a szemüvegek is,vagy pedig ha a pénz nem számít,akkor lehet csináltatni dioptriás szemüveget is airsofthoz. De arra tényleg kell szánni zsét. Sok féle szemüvegről nemtudok,ami alá beférne még egy. Szóval szerintem az említett 2 opció van.
2/2 anonim válasza:
Egyik haveromnak van olyan, mint amit az előző említett.
Neki dioptriás az a védőszemüvege.
De fogalmam sincs, hogy az mennyibe kerülhetett.
Ha leosztjuk úgy, hogy azért az nem mindennap van használva, akkor az borzadály drágára jöhet ki nyilván.
Neki elég erős a szemüvege és kénytelen volt így megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!