Mr mongoose kérdése:
Ha szemüveges vagyok az akadályozhat parkour közben?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 10:19
1/3 anonim válasza:
ha parkour közben sportszemüveget viselsz,akkor nem.
2/3 Nyteshade válasza:
Eggyáltalán nem (kivétel talán a "gate vault").
Amennyiben akrobatikázni is akarsz (az már "free running") akkor igen, zavarni fog.
Csak hogy világos legyen: a Parkour lényege a folyamatosság, a gyorsaság, tehát ez szinte csak vaultokból áll (nincs benne szaltó)
a Free Running pedig a látványról szól
3/3 Chruser válasza:
Általában nem, én is szemüveges vagyok, volt már alkalom, mikor leesett, de akkor is csak azért, mert nem volt rendesen a fejemen :)
Ha nem olyan gyenge a szemed, akkor pedig akár le is veheted, de ha zavar nélküle, akkor inkább ne vedd le, mert nagy esés lehet abból, ha nem látod az akadályt előtted.
Ja és ha meg tudod engedni magadnak és nem undorodsz tőle, akkor pedig kontaktlencse. Praktikus, nem esik ki és nem is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!