Mi a véleményetek a Leung Ting-féle Wing Tsun kungfuról?
nézd meg a fight quest erre vonatkozó részét aztán levonhatod a következtetést.
2 srác 1 hobbi bokszoló és egy hobbi mma-s srác elmegy hong kongba leung tinghez,együtt edzenek egy hetet,aztán szétverik a kungfusokat,kung fu szabályok szerinti meccsben,úgy hogy nagyon vissza kellett venniük,mert ha bokszoltak volna,akkor ko-ra lecsapdosták volna csóri kínaikat.
ehhez vedd hozzá,hogy mo-gon még küzdelem sincs az edzéseken,míg hong kongban van.
C, A Wong Shun Leong-Philip Bayer féle Ving Tsun amit a Ving Tsun Kung Fu Association Europe csinál.
Miért?
Pontosabbak a technikáik, jobban használható, nekem az előző kettő eléggé földtől elrugaszkodottnak tűnik, annyira széttárt a tartásuk , hogy még pistike is beütne egy egyeneset viszont a szimpla V-vel írt Ving Tsun-nál sokkal jobb a védelem szintje, elég zártat a mozdulatok ahhoz hogy kivédjen egy támadót, vagy kettőt, hármat is ha jól be tudsz gyorsulni.
Én imádtam a Ving Tsunt amíg jártam, olyan önbizalmat is adot,t hogy láttam tényleg működik és még egy gyorsabb bokszoló ellen is hatásos.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerüen fantasztikus!
Korbács
A kung fuban, pláne a Wing Tsunban nincsenek szabályok, úgyhogy valamit eléggé benéztél.
Korbács
Most néztem meg.
Hát a meccs végén a wing chunos győzött és a másik csávó meg csuron víz volt.
A lényeget leszámítva az igaz, hogy két srác elmentek Hongkongba és velük együtt eddzettek.
tele volt szabállyal,de nézd meg magyarul kecske doki.
nem számítottak nekik pontot,mert hogy stílusidegen módon,bokszoló módra ütötték a legjobbakat.
így hiába csapta szét a kínait az győzött.
amúgy meg elég megnézni,a kínaiak védelme nulla volt és csak a két srác jóindulatának volt köszönhető,hogy nem ütötték ki őket,mert próbáltak wt stílusban küzdeni a saját hatékonyabb és képzettebb stílusuk helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!