Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Srácok, kinek van kedve...

Srácok, kinek van kedve birkózni/bunyózni?

Figyelt kérdés
A napokban álhír szintjén felmerült, hogy Rumblr néven egy alkalmazás bunyózni akaró embereket hozzon össze. Belegondolva, én is szívesen összemérném az erőmet hasonló korú és alkatú férfiakkal (26 év, 175 cm, 72 kg), pl. egy nem vérre menő, barátságos birkózó meccs, földharc során. Ki állna ki?

2015. nov. 14. 00:26
 1/5 anonim válasza:
Nekem lenne, de én csak thai boxolni járok
2015. nov. 14. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Harcosok Klubja level2?
2015. dec. 9. 08:09
 3/5 anonim válasza:
33%
Szinte minden megegyezik ! Azonban én 3 danos karate mester vagyok ! 4 évet éltem kint Kínában és tanulmányoztam a Shaolin Kun-fut melynek nagymesterévé is avattak . A Shaolin templom fő papja rám akarta iratni a templomot hogy ezentúl én vezessem az edzéseket mert olyan jó vagyok de én elutasítottam és Thaiföldre utaztam ! Ott megtanultam 4 év alatt a Thai-boxot azonban itt nem volt akkora sikerem miután az ország bajnokát a karate - kung-fu - thai box keverékemmel ki iktattam . Ezután menekülve Thaiföldről tartva hazafelé Japánba kötöttem ki és megtanultam a Judót , a Japán császár lovaggá ütött és aztán jöttem haza ... Ha ezek után is bunyózni akarsz szivesen ki állok ellened !
2016. jan. 3. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt meg sem kérdezem, miért nem mész el egy grappling, judo, birkó, bjj edzésre :D
2016. jan. 30. 18:33
 5/5 anonim válasza:
engem is érdekelne.
2016. febr. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!