Érdemes lenne elmennem birkózni?
Az iskolában van egy gyerek,már sokat piszkált.Egy fejjel magasabb nálam és nagydarab is.Ma is nekiállt így gyengén ütögetni bokszütésekkel.Én meg már nagyon felidegesedtem,nekimentem,megfogtam valahol a lábánál vagy a derekánál és levittem a földre.Leesett a földre én meg rá.Olyan volt,mint amiket MMA-ban lehet látni.Mindenki csak nézett.Fel sem tudtam fogni,hogy hogyan csináltam ezt,az egész reflexből jött.Pedig sokkal nagyobb nálam.Az volt a szerencse,hogy nem esett rá semmire.
Ismerek egy biztonságiőrt,ő is elég nagydarab,95 kiló vele szórakozásból dulakodtunk,az se nagyon bírt velem.
165-7 cm vagyok kb.66 kiló.Járok kondiba,de inkább erőemelő jellegű edzést végzek.Akkor van érzékem a birkózáshoz?Érdemes lenne kipróbálnom?
nah végre már egy sulis kérdező aki nem feltételes módban kérdez a bunyóról hanem múltidőben.
szép volt,cselekedtél nem tűrted az arcátlanságot és odaverted.
szerintem próbáld ki bírkót persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!