Wing Tsun Kung Fu-ról vélemény/tapasztalat?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és anyukám ötlete volt, hogy kezdjek önvédelmet tanulni és hát ez a Kung Fu jónak bizonyult, de nem tudom, hogy mennyire jó vagy mennyire érdemes járni rá. Kérek szépen mindenit, aki tud mondani valamit róla vagy esetleg már van tapasztalata erről az írja meg! Előre is köszönöm' :) ;)2015. nov. 1. 16:33
21/22 anonim válasza:
Ha kizárólag azért akarsz járni,hogy meg tudd védeni magad az utcán,akkor a Eing Tsunt felejtsd el...:/ Itt mindenkinek csak az arca nagy,hogy meg tudja védeni vele magát az utcán,pedig ez a legtöbb esetben kizárólag ezzel a stílussal esélytelen,mivel volt már szerencsém többször is találkozni wing tsun kunf fussal,így nem is fogok itt leállni senkivel veszekedni.Mindenkinek megvan a maga véleménye.
Viszont ha csak mozogni akarsz,vagy új barátokra szert tenni,akkor járj le nyugodtan :)
22/22 anonim válasza:
*wing tsun,elnézést,elgépeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!