Egy éjszaka alatt meg változtam és félek .!? Többi lent
Figyelt kérdés
kis korom óta motorozom imádtam nagyon ám nem rég volt egy motor balesetem és már nem ismerek magamra.nem tudom hova lett az a boldog lány aki bármikor ha tehette rohant motorozni. pár hét alatt fel lett újjítva minden most hogy mehetnék sírva és félve ülök fel.. nagyon nehéz és kezdek kibukni hogy ez örökre igy marad eddig semmi bajom nem volt vártam hogy kész legyen,de most ? le blokkolok ha arról van szó hogy menni kell... ugye nem így marad vissza tér az a vad motoros lány aki voltam ?? sajnálom a helyes írási hibákat de nehéz látni ezt írva2015. szept. 13. 19:46
1/9 anonim válasza:
Vissza kell ülni azonnal, nem feltétlen változol meg csak újra önfeletten kell gurulgatnod és nem szabad stresszelni ezen, ha félsz is motorozz el egy parkolóban és ott próbálgass újra mindent.
2/9 noburo válasza:
Szerintem attól félsz hogy esetleg megint baleseted lesz. Próbáld úgymond megbeszélni maggaddal, hogy semmi baj nem fog történni ha újra motorra ülsz. Sikerülni fog. :)
3/9 A kérdező kommentje:
csak tényleg nagyon nehéz teljesen le fagyok ha gurulásról van szó nem kell semmi se enni se inni nehéz beszélni stb az volt a baj hogy nem ültem vissza egyből akkor hagytam hogy javítás alatt teljen az idő
2015. szept. 13. 20:22
4/9 anonim válasza:
komolyabb balesetek után ez természetes.
egyik haverom az autóbalesete után egy évvel mert újra kocsiba ülni utasként és akkor is úgy kapaszkodott 50nél az anyós ülésen,mint aki ugrani készül.
poszttraumás stressz a neve.
5/9 anonim válasza:
én széttörtem a vállamat, felkaromat, kulcscsontomat, arccsontomat, és 2 bordámat, nem, hiszem, hogy posztraumás stresszem lenne egyszerűen van annyi eszem, hogy 2 keréken 30felett nem érdemes menni :D
6/9 aikiboxer válasza:
A szervezeted jogosan tiltakozik az ellen, ami veszélyes. Ha korábban nem mérted fel reálisan a veszélyt, a tested most segít.
7/9 anonim válasza:
Amíg nem oldod fel ezt a traumát,addig így marad.
8/9 A kérdező kommentje:
Fel ülök mert kell de amint indul a kicsike gyomor idegem vaan es sirok nehéz de majd menni fog próbálom szokni a sebességet de idő még
2015. szept. 15. 20:34
9/9 anonim válasza:
Azt hiszem a magam-; és többi közlekedő nevében is mondhatom, amíg ilyen állapotban vagy, ne közlekedj. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!