Train Surfing / Staff Riding Legálisan?
Lehetséges legálisan űzni ezt az extrém sportot? (unom, hogy mindig megfuttat egy csapat kontroll)
Ha igen akkor hogyan?
Szóval leszámítva, hogy ez nem extrém sport, sőt, még csak sportnak sem nevezném, igazából egyetlen baj van vele: ki****ottul életveszélyes.
Mert oké, tudom én, hogy te erős vagy, meg menő, meg te nem esel le, mert akkora arc vagy, hogy rád a gravitáció nem érvényes, de vannak, akik leesnek, mert a vonat hirtelen fékez, vagy kanyar jön, esetleg alagút, meg agyonvágja őket a felsővezetékről ki-kicsapó ív, vagy csak beleakadnak egy feszítőkábelbe, neadjisten elvesztik az egyensúlyukat és két kézzel rámarkolnak az áramszedőre.
Szóval nem, nem lehetséges, sőt, egyenesen tilos.
Igen, tudom, vannak extrém sportágak, amik ilyen szabályozás mellett sosem jöttek volna létre, mint a bázisugrás, vagy a vadvízi evezés, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, bázisugrás meg vadvízi evezés közben baromi kicsi az esélye annak, hogy az ártatlan mozdonyvezetőt fogják felelősségre vonni, mert nem vett észre téged a vonat tetején, mikor te hülye voltál, oszt' beestél alá...
Jesszus...
Illetve villamosított pályán a tetőn nem lehet, lehet viszont a vonat hátulján, illetve a kocsik közt.
(Villamoson és héven hátul és a kocsik között is szoktam, csak a vége mindig kontroll elől futással végződik.) A vonatot a villamos megunása után, a hév mellé gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!