Paypal számlára való utaláskor nem adtam meg a transfer ID-t, mi a teendő ilyenkor valaki segítsen?
Szóval a napokban otp-s számlámról paypalra utaltam pénzt de az űrlapnál nem írtam be a transfer ID-t és a pénz nem érkezett meg. Olvastam, hogy 1-2 nap az átfutási ideje de nem tudom, hogy most észlelik mint hibás tranzakció vagy fel kell vennem a paypal staffal a kapcsolatot ez ügyben, hogy visszakapjam a pénzemet.
Vagy ilyenkor mit kellene csinálnom? Elég tanácstalan vagyok ez ügyben. Hol tudom a staffal felvenni a kapcsolatot? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat!
Írni kell nekik. Belépsz a Paypal fiókodba, legalul lesz egy Contact us menüpont, majd jobb oldalon E-mail us.
Írd le, hogy mikor, milyen összeget, milyen bankszámlaszámról, hová utaltatok, illetve írd meg, hogy lemaradt az azonosító és ezt a te paypal számládon legyenek szívesek jóváírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!