Megakarok tanulni bmx, egy pár jó tanács?
Milyen bicót kéne vegyek?meg egy pár jó tanács is jöhet :D
13/L
lol
ne mondj le a bmx ezésről, ha szeretnéd csinálni...
az tény hogy az elején mivel lány vagy, és fiatal szokni kell a cucc súlyát, és merevségét, de ha van elég elszántságod sokkal könnyebb lesz
esésekről meg annyit, hogy bennevan a pakliban, amit megtehetsz hogy hosszu gatyában(lehetőleg farmerben nyomod, veszel tskf(térdsipcsont könyök fejvédőt(esetleg kesztyűt))és nemszámolom ki meik hozzászóló írta, de a trükktanulás az egyéntől is függ...
ha kecskeméti vagy, segítek :D:D
15/F
És kezdj el gyakorolni.
1-Bunny Hop
2-Manual
3-Fakie
4-Bunny 180
5-SideBunny
nekem ez a felállás és ha megvannak akkor jön a csúszás aztán majd leszvalami
előzővoltam.
Piiistahh^^
Az ezelőtti harmadik kommentestől kérdezem, h bmx el nehezebb mint mtb dirtel?? Csak mer én kicsit több mint fél éve vettem egy dirt bike ot, első freestyleos bikeom, régi szar totálkáros lett, pedig még 10 cm et se lehetett vele bunnyzni, nem beszélve arról h az egykerékkel volt ez a két trükk amit valahogy lehetett vele. Na mind1, a lényeg h a dirt bikeommal fél év után adom az 57 cm es bunnyt, a 180 at tisztán, a fakie 180 at, a tabletopot, stb, még az egyensúlyát kell gyakoroljam, mert manualba dőlök el egy idő után oldalra, meg a fakie nem megy hosszan 16/F. Nem is tudok am olyan sokat gyakorolni amennyit szeretnék, mert az iskola miatt szinte mindig fáradt vagyok, a gyúrást is abba kellett hagynom 2 hónapja mert nem volt időm rá. Szerintem bő 1 év alatt megtanulod azt amit én, sok gyakorlással. Vegyél sípcsontvédőt, térdvédőt és könyökvédőt, ami védi az alkarodat is. A szöges pedál és a jó cipő elengedhetetlen, enélkül baszhatod az egészet, mer nincs tapadásod. Sisak annyira nem muszáj, streeten sose használok, mert amúgy is fullface est vettem dh zás miatt, és streeten zavar kicsit, mert nem látom tőle még a teleszkópot se. De egy dirt bukó nem árt ha van, én már estem sokat, multkor dh n is :SSS automatikusan a fejemet védem iylenkor, oda se vertem, még jó h nem törtem össze legalább az új bukómat :P
fit, bonedeath, fbm, wtp ezek a jó bmxes márkák. Én falun lakom, csakis az utcán tudok trükközni, pálya nincs, egyedül!
Még annyit, h a vállam egy hosszú nap után annyira ki szokott merülni, hogy több napig is fáj utána, ilyenkor nem jó ha új trükköket próbálsz, mert sokkal könyebben elesel, gyakorold azt amit tudsz. Védőket mindig rakd fel, mióta bevertem a térdem és 1 napig nemtudtam ráállni énis így teszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!