Megakarok tanulni bmx, egy pár jó tanács?
Milyen bicót kéne vegyek?meg egy pár jó tanács is jöhet :D
13/L
a dirt/street szinte ugyanaz...szval falura az való:D nekem is ien volt...eastern paydirtöt vettem 65é meg ráköltöttem 40et(felni gumi elsőlánckerék stb.
ha mos 13 vagy és lány akkor ha most veszel bringát kb 4év mulva kezded el tanulni használni...
nekem kellett 1év mire 40cm magasat bunnyztam...2év mulva 180bunnyt is tudtam meg one hander one fot-okat...manuált inkább nem is gyakoroltam me ece hátra estem és a kisagyamnál vérzett a fejem:D mos ha visszmehetnék bmx hejett inkább rollert vetem vna..azzal sokkkal élvezetesebb...a slide is könnyebb...a tailwhip is könnyebb...manuál is...műutcákra inkább roller..mert bmxel 4ig csak szenvedsz:D
F/16
juniusban adtam el 40é...kb ha minden cucc uj lett vna rajta akk 80-90et ér...igyis kifogásolhatatlan állapotban volt: csak a matricák voltak kopva
juj :S
akkor inkább maradok a gördeszkánál , jó ott se semmik az esések de ott azért leugrasz vagy valami ha nem stimmel :P
a hgördeszka sokkal nehezebb a bmxtől...kb 3X anyira nehéz...
a bmxen van fék:D
és it jobban lehet manőverezni...levegőben is...sokkal élvezetesebb...mint h a városban csak egyetlen egy utcán mászkálj és kell fél év a kick fliphez...
sok mindent kipróbáltam és a box a legjobb meg a foci...!!!
most kondizok h legyen alakom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!